Tekirdağ'da Jandarma Operasyonunda Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Tekirdağ'da Jandarma Operasyonunda Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

Tekirdağ\'da Jandarma Operasyonunda Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalarda, Çorlu Yenice Mahallesinde F.A. isimli şahsın üzerinde 3 gram esrar, Muratlı Aşağısevindikli Mahallesi'nde A.E.K isimli şahsın ise 1 adet tabanca ve 1 adet şarjör ile 9 mm fişek ele geçirildi. Ergene Velimeşe Mahallesinde ise L.Ü. ve Ö.Ü. isimli şahısların ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda 21 gram toz esrar, 1 gram esrar, 1 adet hassas terazi, 2 adet kenevir öğütme aparatı ve 22 adet 9 mm fişek bulundu. Ayrıca Ergene Velimeşe Mahallesi Çorlu gişeler mevkiinde durdurulan bir araçta sürücü A.A. isimli şahsın üst aramasında 1 gram esrar ve esrar sarılı bir fişek sigara ele geçirildi.

26.03.2024 16:27  Güncelleme: 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda tabanca ve uyuşturucu ele geçirildi.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca Çorlu Yenice Mahallesinde F.A. isimli şahsın üzerinde 3 gram esrar ele geçirildi.

Muratlı Aşağısevindikli Mahallesi'nde A.E.K isimli şahsın yapılan aramasında, 1 adet tabanca, 1 adet şarjör ve içerisinde 9 mm fişek ele geçirildi.

Ergene Velimeşe Mahallesinde ise L.Ü. ve Ö.Ü. isimli şahısların ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramada, 21 gram toz esrar, 1 gram esrar, 1 adet hassas terazi, 2 adet kenevir öğütme aparatı, 22 adet 9 mm. fişek ele geçirildi.

Ergene Velimeşe Mahallesi Çorlu gişeler mevkiinde durdurulan araçta sürücü A. A. isimli şahsın üst aramasında, 1 gram esrar ile esrar sarılı sarılmış vaziyette bir fişek sigara ele geçirildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tekirdağ'da Jandarma Operasyonunda Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement