Metroya binen sapık, karşısındaki kadına bakarak kendini tatmin etti - Son Dakika
3.Sayfa

Metroya binen sapık, karşısındaki kadına bakarak kendini tatmin etti

İstanbul'da bir metro yolcusu, cinsel organını çıkararak karşısında oturan kadına bakarak kendini tatmin etti. Kadın, o anları cep telefonuyla kayda alarak tepki gösterdi. Diğer yolcular da şüphelinin kaçmasını engellemeye çalıştı.

27.04.2024 16:45  Güncelleme: 17:28

İstanbul'da metroyla seyahat eden bir sapık, cinsel organını çıkararak karşısında oturan kadına bakarak kendini tatmin etti. Kadın, o anları anbean cep telefonuyla kayda alarak, "Ne yapıyorsun sen, videoya çektim seni farkında mısın?" diye tepki gösterdi.

KADINA BAKARAK KENDİNİ TATMİN ETMEYE BAŞLADI

İstanbul'da hemen hemen her gün binlerce kişinin kullandığı toplu taşıma araçlarından biri olan metroda yaşanan skandal olay ağızları açık bıraktı. Kayaşehir Başakşehir metrosunda kayda geçen görüntülerde, Yanı başında oturanlara aldırış etmeden cinsel organını çıkaran bir sapık, tam karşısındaki kadına bakarak kendisini tatmin etmeye başladı. Kadın ise durumu fark ederek o anları anbean cep telefonuyla kayda aldı.

Toplu taşımada iğrenç olay! Cinsel organını çıkarıp karşısındaki kadına bakarak kendisini tatmin etti

KADIN TEPKİ GÖSTERİNCE UZAKLAŞMAYA ÇALIŞTI

Kadın, şüpheliye, "Ne yapıyorsun sen, videoya çektim seni farkında mısın?" diye tepki gösterdi. Söylenenler karşısında tepki vermeyen şahıs ise oturduğu koltuktan kalkarak kapıya doğru yöneldi. Metroda bulunan diğer yolcular ne olduğunu anlamaya çalışırken, Kadın, "Güvenlik nerede? cinsel organını açmış adam. Videoya çektim" diyerek yaşadıklarını anlattı.

Toplu taşımada iğrenç olay! Cinsel organını çıkarıp karşısındaki kadına bakarak kendisini tatmin etti

DİĞER YOLCULAR ŞÜPHELİNİN KAÇMASINI ENGELLEDİ

Yolcular, duydukları karşısında neye uğradığını şaşırdı. Bazı kişiler ise şüphelinin kaçmasını engellemek için yanına giderek, "Sen ne yapıyorsun?" sözleriyle tepki gösterdi. Ancak pişkin şüpheli, "Hiçbir şey yapmıyorum" sözleriyle kendini savundu. Kadın ise, "Video var, bak kayıt var" diyerek yaşananların anbean kaydedildiğini söyledi.Kamera kaydı bir süre sonra kapanırken, olay sonrasında neler yaşandığı merak konusu oldu.

Metroya binen sapık, karşısındaki kadına bakarak kendini tatmin etti

Son Dakika 3.Sayfa Metroya binen sapık, karşısındaki kadına bakarak kendini tatmin etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • Serdar Dur: Videoda bir şey görünmüyor da kadın açınca sorun yok adam açınca niye sorun var. 253 366 Yanıtla
    Deniz HAFÇI: Serdar birgün tanıdığın bir kadın karşısında bir erkek açarsa o zaman yaparsın yorumunu 292 49
  • Emr Srsh: Bu görüntüleri görmek istemiyorsanız siz de oranız buranız açık giysiler giymeyin..anlamıyorum siz hangi hayal dünyasında yaşıyorsunuz..erkekler kadınlara zaaflıdır bunu dünya alem biliyor.. kabul edin artık bilmemezlikten gelmeyin hayata gerçekçi bakın ona göre giyinin.. 361 143 Yanıtla
    Selami Karagülle: Açık etin sineği çok olur 207 65 cristianoronaldo: Müslüman mısın bilmem kardeş ama kadınlara tesettür ayetinden önce erkeklere BAKMAYIN ayet gelmesi her şey açıklıyor. Tabikide bazı (KADINLAR diye genelleme yapmak çok saçma sanki her kadın aynı) kadınların da açık giyinmemesi lazım o kadar ama bu erkeklern bakmasını gerektirmiyo 141 32 Mustafa Sağdıç: Göruntüde kadının nasıl giyindigi görünmuyorki.sonra adam suçsuz olsa bağirir kadına 16 7
  • Emr Srsh: Bu kadınlar hangi hayal dünyasında yasıyor acaba bütün dünya alem biliyor erkeklerin kadınlara zaaflı olduğunu..hayata gerçekçi bakın biraz oranız buranız açık giyinmeyin.. 178 108 Yanıtla
  • Veysel Çelik: Metro hız yaptıkça adamda hız yapıyor :)) 89 118 Yanıtla
    Emir Kozcu: :)))) 35 64 Osman Gültas: Gaz pedalını köklüyor:-)))) 10 15
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement