80 yaşındaki baba, zihinsel engelli kızını öldürüp bir kurşun da kendine sıktı - Son Dakika
3.Sayfa

80 yaşındaki baba, zihinsel engelli kızını öldürüp bir kurşun da kendine sıktı

Trabzon'da yaşayan 80 yaşındaki bir kişi, 52 yaşındaki zihinsel engelli kızını tabancayla ateş ederek öldürdü. Yaşlı adam daha sonra aynı tabancayla hayatına son verdi.

30.12.2023 19:13

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde 80 yaşındaki bir adam, 52 yaşındaki zihinsel engelli kızını tabanca ile öldürüp aynı silahla intihar etti.

Trabzon'da 80 yaşındaki baba, zihinsel engelli kızını öldürüp intihar etti

ZİHİNSEL ENGELLİ KIZINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Olay, ilçenin Toklu mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gül sitesinin 6. katında yaşayan Yaşar Aytekin ve zihinsel engelli kızı Gülgün Aytekin'e ulaşamayan yakınları çilingirle eve girdi. Eve giren yakınları Yaşar Aytekin ve kızını kanlar içerisinde görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Trabzon'da 80 yaşındaki baba, zihinsel engelli kızını öldürüp intihar etti

Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede baba ve kızının hayatını kaybettiği belirlenirken, polis ekipleri tarafından yapılan incelemede Yaşar Aytekin'in tabancayla kızını öldürdükten sonra aynı silahla kafasına ateş ederek yaşamına son verdiği tespit edildi. Savcının incelemesinin ardından baba ve kızının cenazeleri otopsi işlemleri için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

80 yaşındaki baba, zihinsel engelli kızını öldürüp bir kurşun da kendine sıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 80 yaşındaki baba, zihinsel engelli kızını öldürüp bir kurşun da kendine sıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ALI YANIK: Rabbim sen bu insanoğluna akıl fikir ver, Trabzon, Adana, Diyarbakır gibi güzide şehitlerimize daha çok akıl ver... Hükümet'de maddi manevi bir araştırma yapmalı, işsizlik ve ekonomi durumlardan dolayımı bu şehirler ön plana çıkıyor, gereğini yapması gerekiyor... 5 1 Yanıtla

Advertisement