Virajı Alamayan Yolcu Otobüsü Şarampole Uçtu: 31 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Virajı Alamayan Yolcu Otobüsü Şarampole Uçtu: 31 Yaralı

Virajı Alamayan Yolcu Otobüsü Şarampole Uçtu: 31 Yaralı
12.01.2017 06:20  Güncelleme: 09:25

Bilecik'te virajı alamayan otobüs devrildi. 31 kişi yaralandı. Daha önce aynı bölgede kaza yapan TIR'dan düşen saman balyaları düşüşü yavaşlatarak can kaybını engelledi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde virajı alamayan yolcu otobüsü şarampole uçtu. Kazada devrilen otobüste bulunan 31 kişi yaralandı.

VİRAJI ALAMAYARAK ŞARAMPOLE UÇTU

Kaza, saat 01.00 sıralarında Bozüyük İlçesi Kütahya yol ayrımında meydana geldi. Konya'dan Edirne'ye giden 58 yaşındaki Hakkı Çoban yönetimindeki 42 BHB 03 plakalı otobüs, virajı alamayarak şarampole uçtu.

ŞOFÖRLE BİRLİKTE 31 KİŞİ YARALANDI

Kazada yan yatarak devrilen otobüste şoförle birlikte 31 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bozüyük ve Bilecik'teki hastanelere kaldırıldı.

ELYAF BALYALARIN ÜZERİNDEN YUVARLANDI

Yolcu otobüsünün şarampole uçtuğu yerde daha önceden bir TIR'ın kaza yaptığı ve TIR'ın taşıdığı elyaf balyalarının halen kaza yerinde bulunduğu, otobüsün de bu balyaların üzerinden yuvarlandığı belirtildi.

ŞANS ESERİ CAN KAYBI YAŞANMADI

Elyaf balyaların yumuşak olması nedeniyle otobüs yolcularını koruduğu ve can kaybının olmadığı bildirilirken kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Virajı Alamayan Yolcu Otobüsü Şarampole Uçtu: 31 Yaralı - Son Dakika


Advertisement