Yalova Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 15 günlük süreçte haklarında arama kararı bulunan 52 şüpheli yakalanırken 17'si cezaevine teslim edildi.
Alınan bilgiye göre, 16-31 Aralık 2023 tarihleri arasında Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin sistem ve saha çalışmaları neticesinde, " Hırsızlık, Kasten Yaralama, Dolandırıcılık, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Tehdit, Güveni Kötüye Kullanma, Yağma ve 6136 SKM" suçlarından aranması bulunan toplam 52 şahıs yakalandı. Zanlılardan haklarında 5 yıla kadar kesinleşmiş hapis cezası bulunan 11 şüpheli,, 5 yıldan 10 yıla kadar kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 zanlı, 10 yıldan 20 yıla kadar kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs ve 20 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi olmak üzere toplam 17 zanlı cezaevine teslim edildi.
Yakalananlar arasında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan 22 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.G., 19 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.D., 13 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.B. de yer aldı. "Birden Fazla Kişi Tarafından Yağma" suçundan 9 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.T., hırsızlık suçundan 9 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.B ve 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olan A.E. de polisin çalışması sonucu yakalanarak cezaevine teslim edildi. - YALOVA
Son Dakika › 3.Sayfa › Yalova'da 52 şüpheli yakalandı, 17'si cezaevine gönderildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.