Yeni Doğmuş Bebeği Kış Günü Ölüme Terk Eden Anne-Kız Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Yeni Doğmuş Bebeği Kış Günü Ölüme Terk Eden Anne-Kız Tutuklandı

Samsun'da 2011 yılında yeni doğmuş bebeği çıplak şekilde çalılıkların arasında ölüme terk eden anne-kız, 5 yıl sonra tutuklandı. Sanık tecavüz sonucu hamile kaldığını itiraf etti.

26.05.2016 11:25  Güncelleme: 12:45

Samsun'da 2011 yılında kış günü yeni doğmuş bebeği çalılıklar arasına terk edip ölümüne sebep olmak istedikleri iddiasıyla gözaltına alınan kadın ile annesi 5 yıl sonra yakalandı. Zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

BEBEK ÇALILARIN ARASINDA ÇIPLAK BULUNMUŞTU

Samsun'un İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi'nde, 2011 yılının Ocak ayında çalılıklar arasından gelen ağlama sesi üzerine bir poşetin içerisine çıplak olarak terk edilmiş bebek bulunmuştu. Olayı haber alan polis yaptığı araştırmaların sonucunda bebeği terk eden kişiye ulaşamamıştı.

5 YIL SONRA ORTAYA ÇIKTI

Ancak 5 yıl sonra Samsun polisine bebeği olay tarihinde 17 yaşında olan S.T.'nin dünyaya getirdiği ve terk ettiği ihbarı yapıldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

ANNESİ OLDUĞU DNA İLE ORTAYA ÇIKTI

Bebeği dünyaya getiren S.T. (23) gözaltına alındı. Yapılan DNA testi sonucu S.T.'nin bebeğin annesi olduğu ortaya çıktı.

CİNSEL İSTİSMAR SONUCU HAMİLE KALDIĞINI ÖNE SÜRDÜ

Olayla ilgili S.T.'nin yanı sıra annesi S.Ç. (42) de yakalanarak gözaltına alındı. S.T.'nin cinsel istismar sonucu bir başkasından hamile kaldığı ve bebeği de annesinin evde doğurmasına yardımcı olup birlikte terk ettikleri ileri sürüldü.

Yeni Doğmuş Bebeği Kış Günü Ölüme Terk Eden Anne-Kız Tutuklandı

'ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS' SUÇUNDAN TUTUKLANDILAR

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan S.T. ile annesi S.Ç., savcıya ifade verdikten sonra "bebek terki ve öldürmeye teşebbüs" suçlarından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme bebeğin terk edilmesinden anne ve kızını serbest bırakırken, "öldürmeye teşebbüs" suçundan ise tutuklanmasına karar verdi. Tutuklanan S.T. ile S.Ç., Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Yeni Doğmuş Bebeği Kış Günü Ölüme Terk Eden Anne-Kız Tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yeni Doğmuş Bebeği Kış Günü Ölüme Terk Eden Anne-Kız Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Gene samsun: Pis samsun 16 3 Yanıtla

Advertisement