Yüzüncü Yıl Meydanı'nda Göçük Oluştu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yüzüncü Yıl Meydanı'nda Göçük Oluştu

04.02.2025 19:09  Güncelleme: 19:12

Ankara'nın Ulus semtinde yer alan Yüzüncü Yıl Meydanı'nda sabah saatlerinde meydana gelen yüzey çökmesi sonrası bölge güvenlik önlemleriyle kapatıldı. Olayda can kaybı ya da yaralanma olmazken, onarım çalışmaları başlatıldı.

Yüzüncü Yıl Meydanı'ndaki göçük böyle görüntülendi

ANKARA - Ankara'nın Ulus semtinde yer alan Yüzüncü Yıl Meydanı'nda sabah saatlerinde meydana gelen yüzey çökmesindeki çalışmalar havadan görüntülendi.

Cumhuriyet Caddesi ile Atatürk Bulvarı'nın kesişim noktasında bulunan ve park ile dinlenme alanı olarak kullanılan çim zeminde henüz belirlenemeyen bir nedenle göçük oluştu. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, bölge güvenlik önlemleri kapsamında şeritlerle kapatıldı.

Meydana gelen çökme sonrası bölgeye Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin göçüğün onarılması ve zeminin güvenli hale getirilmesi için gerçekleştirdiği çalışmalar havadan görüntülendi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yüzüncü Yıl Meydanı'nda Göçük Oluştu - Son Dakika


Advertisement