Aynı caddede, aynı saatte çıkan iki farklı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Aynı caddede, aynı saatte çıkan iki farklı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti

İstanbul Bahçelievler'de 2 farklı yerde silahlı kavga çıktı. amca-yeğen arasında çıkan ilk kavgada yaralanan amca hastanede yaşamını yitirirken, olay yerine gelen kızı "Babamı kim öldürdü?" diyerek ağladı. İkinci kavgada ise bir kişi hayatını kaybetti, cinayet şüphelisi halen aranıyor.

13.09.2021 10:44  Güncelleme: 10:50

Şirinevler Mahallesi Mahmutbey Caddesi üzerinde dün saat 16.00 sıralarında iki ayrı noktada silahlı kavgalar çıktı. İddiaya göre, Önder Sokak ile Mahmutbey Caddesi'nin kesiştiği noktada Yunus T. amcası Necdet Taşkın ile karşılaştı. İkili arasında alacak-verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Amca ve yeğen, tartışma sonrası birbirine silahla ateş etti.

TÜM MAHALLELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Amca Necdet Taşkın ile yeğeni Yunus T. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Necdet Taşkın kaldırıldığı Bahçelievler Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralanan yeğen Yunus T.'nin Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor.

Bahçelievler'de aynı caddede aynı saatte çıkan iki farkı kavgada 2 kişi öldürüldü

"BENİM BABAMI KİM VURDU?"

Olay sonrası babasının vefat haberini alan kızı otomobille Mahmutbey Caddesine geldi. "Benim babamı kim vurdu?" diyerek bağıran kızı, babasının katilinin kim olduğunu öğrenmeye çalıştı. Polis ekipleri ve yakınları tarafından sakinleştirilen kadın, geldiği otomobile binerek olay yerinden ayrıldı.

Bahçelievler'de aynı caddede aynı saatte çıkan iki farkı kavgada 2 kişi öldürüldü

HUSUMETLİSİNİ CADDE ÜZERİNDE SİLAHLA VURARAK KAÇTI

Mahmutbey Caddesi'nde aynı saatte meydana gelen bir diğer olayda iddiaya göre, ismi öğrenilemeyen husumetli iki kişi, Mahmutbey Caddesi ile 4. Sokak'ta karşılaştı. Aralarında çıkan sözlü tartışmanın ardından biri, belinden çıkardığı silahla husumetlisine kurşun yağdırarak kaçtı.

Bahçelievler'de aynı caddede aynı saatte çıkan iki farkı kavgada 2 kişi öldürüldü

ŞÜPHELİ ARANIYOR

Hastaneye kaldırılan yaralı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, polis ekipleri kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Aynı caddede, aynı saatte çıkan iki farklı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Aynı caddede, aynı saatte çıkan iki farklı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Veli B.: Silahlanma çağrıları sonuç veriyor 29 0 Yanıtla

Advertisement