Mersin'de jandarmadan kaçak işletilen polikliniğe baskın - Son Dakika
3.Sayfa

Mersin'de jandarmadan kaçak işletilen polikliniğe baskın

Mersin'de jandarmadan kaçak işletilen polikliniğe baskın Mersin'de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, yabancı uyruklu şahıslarca kaçak olarak işletilen ve çoğunluğu yine yabancı uyruklu kişilere hizmet verdiği belirlenen ruhsatsız göz polikliniği ortaya çıkarıldı.

30.11.2020 22:48  Güncelleme: 23:20

Mersin'de jandarmadan kaçak işletilen polikliniğe baskın

MERSİN - Mersin'de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, yabancı uyruklu şahıslarca kaçak olarak işletilen ve çoğunluğu yine yabancı uyruklu kişilere hizmet verdiği belirlenen ruhsatsız göz polikliniği ortaya çıkarıldı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, merkez Mezitli ilçesinde yabancı uyruklu bir şahsın ruhsatsız olarak açtığı ve halen faaliyet yürüttüğü göz polikliniğinde, geneli yabancı uyruklu vatandaşlar olmak üzere ücret karşılığında muayene yapıldığı bilgisine ulaşıldı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü görevlileriyle birlikte belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, yabancı uyruklu bir şüpheliyi gözaltına alırken, sözde poliklinikte yapılan aramada, kullanıma hazır çok sayıda göz muayene ve kontrolünde kullanılan ekipman, çok sayıda reçetesiz ilaç ve hasta kayıtlarının tutulduğu dosya ele geçirildi.

Mersin\'de jandarmadan kaçak işletilen polikliniğe baskın
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mersin'de jandarmadan kaçak işletilen polikliniğe baskın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement