İşin Maaşı 2 bin 900 Euro Ama Kimse Çalışmak İstemiyor - Son Dakika
Ekonomi

İşin Maaşı 2 bin 900 Euro Ama Kimse Çalışmak İstemiyor

Alman Anayasayı Koruma Teşkilatı, Köln'de gazetelere verdiği ilanla teşkilat bünyesinde görevlendirilmek üzere ajan arandığını duyurdu, ancak yeterli başvuru olmadı.

22.12.2014 09:18  Güncelleme: 09:45

Focus dergisinin haberine göre, Köln-Chorweiler'de Selefileri daha yakından takip etmek isteyen Anayasayı Koruma Teşkilatı, gazetelere, "Teşkilat bünyesinde gözlem yapacak elemanlar arıyoruz" diye ilan verdi. İlanlara yanıt alamayınca, bizzat Anayasayı Koruma Teşkilatı Başkanı Hans Georg Maassen, ilanın gerçek olduğunu belirterek, "Şaka değil, gerçekten eleman arıyoruz açıklaması yaptı.

SELEFİLERİ TAKİP EDECEK ELEMAN ARANIYOR

Teşkilatta görev yapanların önemli bir iş yaptıklarını kaydeden Maassen, "Bu kişiler ülkemizin güvenliğine önemli katkı sunuyorlar diyerek, ilgilenenlerin başvurması çağrısında bulundu. Anayasayı Koruma Teşkilatı bünyesinde göreve yeni başlayan bir kişi, son düzenlemelerle birlikte, brüt 2 bin 900 Euro maaş alıyor.

İşin Maaşı 2 bin 900 Euro Ama Kimse Çalışmak İstemiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi İşin Maaşı 2 bin 900 Euro Ama Kimse Çalışmak İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • lokman: herkes bizim gibi 800 tl ye çalışmaya alışkın değilki hemen atlasınlar 25 8 Yanıtla
  • Murat can : ajanların sonu kesin ölüm bunu bilmemek aptallık olur bunu ABD çok iyi bilir 13 0 Yanıtla
  • hikayeye karnı tok: Saat ucretinin Brut 8.95€ olduğunu düşünecek olursak iyi para. Ama bu paraya neyi satacaksin onu düşünmek gerekir. Onur, gurur ya da ülkeni milletini satmak bizim kitabimizda yazmaz. Nitekim bu maaş bu teskilatta temizlikcilere verilen maaşdan daha az. Teknoloji ile dinleyemediklerini eski yöntemlerle dinlemeye çalışıyorlar. Akliniz karismasin arkadaşlar almanlar 1 centi boşa vermezler. 9 2 Yanıtla

Advertisement