TESK Başkanı Palandöken'den AB Kik Eşbaşkanı Cveto'ya Mektup - Son Dakika
Ekonomi

TESK Başkanı Palandöken'den AB Kik Eşbaşkanı Cveto'ya Mektup

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı ve Türkiye Kanadı AB Karma İstişare Komitesi Eş Başkanı Bendevi Palandöken, mevkidaşı Cveto Stantic'e mektup yazarak, Gazze'de, Suriye'de ve Irak'taki insanların yaralarını sarmak ve onlara yardım etmek için ortak bir açıklama yayınlamayı teklif etti.

18.08.2014 12:40

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı ve Türkiye Kanadı AB-Karma İstişare Komitesi Eş Başkanı Bendevi Palandöken, mevkidaşı Cveto Stantic'e mektup yazarak, Gazze'de, Suriye'de ve Irak'taki insanların yaralarını sarmak ve onlara yardım etmek için ortak bir açıklama yayınlamayı teklif etti.

Palandöken, yazılı açıklamasında, AB-KİK heyeti olarak Cveto'ya ortak bir toplantı yapma teklifinde bulunduğunu belirterek, Ortadoğu'da yaşananlarla ilgili derin endişe ve üzüntülerini bildirdi.

Masum çocuk ve sivillerin öldürülmesinin tüm dünyada artan bir endişe yarattığına dikkat çeken Palandöken, mektubunda şunları kaydetti:

"Size bölgede yaşananlarla ilgili endişelerimizi dile getireceğimiz ve Gazze'de, Suriye'de ve Irak'taki insanların yaralarını sarmak ve onlara yardım etmek için ortak bir açıklama yayınlamayı teklif ediyorum. Dilerim bu teklifimi kabul edersiniz ve hem Türkiye hem de AB sivil toplumlarının endişelerinin ortak sesi oluruz. Temsil ettiğimiz sivil toplum kuruluşları adına önemli bir görev ifa etmiş oluruz. Görüşlerinizi bekliyorum." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi TESK Başkanı Palandöken'den AB Kik Eşbaşkanı Cveto'ya Mektup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement