10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Güncel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Türk Kızılayı, Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

10.01.2012 13:11

Türk Kızılayı, Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Kızılay, 144 yıldır yaraları sarmak için gayret gösterdiklerini, insani temeller üzerine inşa ettikleri mücadelelerini duyurmada, geliştirmede ve desteklerini artırmada gazetecilerin büyük desteğine nail olduklarını belirtti. Türk Kızılayı'nın Gazeteciler için yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Afet bölgelerinde, sosyal hizmet çalışmalarında, toplum sağlığı için büyük öneme sahip olan kan hizmetlerinde, gerçekleştirdiğimiz tüm yerel ve ulusal etkinliklerde Türk Kızılayı'nın sesi olan, bizi yalnız bırakmayan basın mensupları hiç şüphe yok ki, takdirin en büyüğünü hak ediyor. İhtiyaçları karşılanmış ve acısı dindirilmiş her ihtiyaç sahibinin, yeniden yeşeren umutlarında, yardımseverlerin ve Kızılaycıların olduğu kadar, çalışmalar hakkında kamuoyunu bilgilendiren basın mensuplarının da payı var.

Her koşulda ve her ortamda, gece gündüz demeden görevlerini sürdüren gazetecilerin mesleklerine olan bağlılıklarını, aynı koşullarda çalışan bir sivil toplum kuruluşu olarak derinden hissediyor, 'Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyoruz." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement