4 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika
Güncel

4 Mart Tıp Bayramı

4 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Ankara’nın Kazan ilçesinde düzenlenen etkinlikle bölgedeki sağlık çalışanları bir araya geldi.

14.03.2015 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Ankara'nın Kazan ilçesinde düzenlenen etkinlikle bölgedeki sağlık çalışanları bir araya geldi. Kazanlı sağlık çalışanları 14 Mart Tıp Bayramını eğlenerek kutladı.

Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi ve ilçedeki sağlık ocaklarında görev yapan doktorlar ve diğer sağlık personeli 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Belediye Kültür Merkezinde bir araya geldi. Kutlama programına Kaymakam Murat Duru, Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Ankara 3. Bölge Genel Sekreteri Doç. Dr. Halil İbrahim Yakut, İlçe Sağlık Müdürü Selen Kıratlı, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Gevrek ve sağlık çalışanları katıldı.

Aileleriyle programa katılan sağlık çalışanları mahalli sanatçı Ali Seven'in sazı eşliğinde hem oynadı, hem de halay çekerek doyasıya eğlendiler. Bir yılın yorgunluk ve stresini atan sağlıkçılar günün anısına bir de pasta kestiler.

Sağlık çalışanları Belediye Kültür Merkezine gelişinde kırmızı karanfillerle karşılandı. Diş Hekimi Ekrem Tepecik de kısa bir ney dinletisiyle programa renk kattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 4 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement