17 Kasım İlköğretim Türkiye Şampiyonu - Son Dakika
Güncel

17 Kasım İlköğretim Türkiye Şampiyonu

17 Kasım İlköğretim Türkiye Şampiyonu

17 Kasım İlköğretim okulu öğrenciler "X00 IN SIRRI" matematik projesinde Türkiye şampiyonu oldu.

23.05.2012 14:08

İlköğretim okulları arasında yapılan ve geçtiğimiz haftalarda önce il, ardından bölge şampiyonu olan 17 Kasım İlköğretim okulu öğrencileri, "Bu Benim Eserim" adlı Matematik ve Fen Bilimleri proje çalışması final sergisinde "X00 IN SIRRI" matematik projesinde Türkiye şampiyonu oldu.

Ankara'da düzenlenen yarışmada 100 projenin sergilendiği yarışmaya 17 Kasım İlköğretim Okulu Matematik öğretmeni Bora Bozkurt danışmanlığında, yedinci sınıf öğrencileri Elif Dal, Seher Akbulut yarıştığı yarışmada Türkiye şampiyonu oldu.

Şampiyon olarak ilimize dönen 17 Kasım İlköğretim Okulu öğrencileri bugün Elazığ Milli Eğitim Müdürü Reşat Çetin'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette 17 Kasım İlköğretim okul müdürü Mesut Karabulut, Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Ertuğrul, 17 Kasım ilköğretim okulu öğretmenleri ve şampiyon ekibin öğrencileri de hazır bulundu.

Bu başarının ilimiz için çok büyük bir başarı olduğu söyleyen Elazığ Milli Eğitim Müdürü Reşat Çetin sözlerine şu şekilde devam etti: Bu Benim Eserim" adlı proje yarışmasında ilimizi en iyi bir şekilde temsil edip şampiyonlukla şehrimize dönen 17 Kasım İlköğretim oklumuzun idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Yarışmaya büyük bir titizlikle hazırlanan öğrencilerimizin bu başarılarında şüphesiz okul müdürümüz Mesut Karabulut, Proje koordinatörü Matematik Öğretmeni Bora Bozkurt ve Okul Aile Birliği Başkanımız Mehmet Ertuğrul'un gayretlerini de takdirle karşılıyorum.

Okullarının son yıllarda sosyal, fen ve kültürel etkinlik ve yarışmalarda önemli başarılar elde ettiğini belirten Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Ertuğrul ise şunları söyledi: "Okulumuz yeni binasına taşındıktan sonra birbirinden önemli başarılara imza atmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda bilgi yarışmaları, sportif etkinlikler kültür ve sanat alanında birçok etkinliği hayata geçirmiştir. Bu başarılarda emeği olan okul müdürümüz, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve çok değerli öğürencilerimize teşekkür ediyorum.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 17 Kasım İlköğretim Türkiye Şampiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement