250 Off-Road Tutkunu Mudurnu'da Buluştu - Son Dakika
Güncel

250 Off-Road Tutkunu Mudurnu'da Buluştu

250 Off-Road Tutkunu Mudurnu\'da Buluştu

'MİTSUBİSHİ L200 Türkiye Buluşması', Bolu'nun Mudurnu İlçesi'nde 250 off-road tutkununu bir araya getirdi.

29.10.2016 18:15

'MİTSUBİSHİ L200 Türkiye Buluşması', Bolu'nun Mudurnu İlçesi'nde 250 off-road tutkununu bir araya getirdi.

3 yıldır geleneksel olarak yapılan etkinliğe Türkiye'nin dört bir yanından off-road tutkunları katıldı. 2 gün sürecek etkinlik kapsamında Mudurnu'ya 10 kilometre uzaklıktaki Maymuncular mevkiinde kamp kuruldu. Buluşmanın ilk gününde sürücüler, hazırlanan özel parkurda off-road yaparak araçlarını test etti. Ayrıca Mitsubishi L200'ün yeni aracı da parkurda test edildi.

Mitsubishi L200 Türkiye Grubu Kurucusu Ahmet Yaprak, amaçlarının Off-Road tutkunlarının birbirini tanıması ve bir araya gelmesini sağlamak olduğunu söyledi. Yaprak, tamamen birlik ve beraberliğin sağlanmasını amaçlayan grubun Türkiye genelinde 4 bin 750 civarında üyesi olduğunu belirterek şöyle dedi:

"Daha çok maneviyatın önemli olduğu, araçların sadece bir vesile olduğu bir grup. Biz grubumuzun bu kadar büyüyeceğini hiç düşünmemiştik. Şu anda Türkiye çapında 4 bin 750 üyemizle aktif çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sosyal medya üzerinden birbirimizle araçlarla ilgili bilgi ve teknik paylaşımlarda bulunuyoruz. Burada 1 gece konaklayacağız. Daha sonra Mudurnu'nun tarihi yerlerini ve mesire alanlarını gezeceğiz. Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olduğu için araçlarımızı bayraklarla donatıp ilçe içerisinde konvoy yaptık. Burada birlikte farklı aktiviteler düzenleyip, insanların birbiriyle tanışmasını sağlayacağız."

- Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 250 Off-Road Tutkunu Mudurnu'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement