Son dakika gündem: Şehir Hastanesi Başhekimi Kozan ve POMEM Müdürü Kişi, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

Son dakika gündem: Şehir Hastanesi Başhekimi Kozan ve POMEM Müdürü Kişi, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Son dakika haberi: Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürü Turgut Yağmur ve itfaiye erleri, Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Kozan ile Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Zafer Kişi, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

24.12.2021 14:34  Güncelleme: 17:37

Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürü Turgut Yağmur ve itfaiye erleri, Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Kozan ile Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Zafer Kişi, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Yozgat

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Kozan da haber kategorisinde Sergen Sezgin'in "Karlı yolları 'aşı'yorlar", yaşam kategorisinde Şebnem Coşkun'un "Sağlık çalışanlarının şefkat elleri" ve spor kategorisinde "Kadınlar için daldı" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Birbirinden güzel fotoğrafların bulunduğunu dile getiren Kozan, "İlgimizi daha çok sağlık alanındaki fotoğraflar çekti. O anları tekrar bize yaşattı. Süreç devam ediyor ama en azından hassasiyet açısından sağlık çalışanlarımızın özverisini gösteren fotoğraflar için çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Kişi de haberde Elif Öztürk Özgöncü'nün "Yorgun kahramanlar", yaşamda İsa Terli'nin "İstanbul ve hilal", sporda Muhammed Said'in "Savaşın yıkamadığı hayaller" başlıklı fotoğraflarını tercih etti.

Kişi, "İnsanlık arşivine ciddi katkılar sağlayan kareler. Güzel bir çalışma, biz de bu anlamda katkı sağladıysak ne mutlu. Anadolu Ajansını tebrik ediyorum, inşallah bu çalışmalar devam eder." ifadelerini kullandı.

Son dakika gündem: Şehir Hastanesi Başhekimi Kozan ve POMEM Müdürü Kişi, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika gündem: Şehir Hastanesi Başhekimi Kozan ve POMEM Müdürü Kişi, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement