Alaaddin Usta'dan Örnek Davranış - Son Dakika
Güncel

Alaaddin Usta'dan Örnek Davranış

Alaaddin Usta\'dan Örnek Davranış

Ankara'da yaşanan saldırılar ülke genelinde olduğu gibi Diyarbakır'da da vatandaşlar ve esnaflar tarafından kınandı.

11.10.2015 18:00

Ankara'da yaşanan saldırılar ülke genelinde olduğu gibi Diyarbakır'da da vatandaşlar ve esnaflar tarafından kınandı. Diyarbakır'da kahvaltı denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Alaaddin Usta Kahvaltı salonu sahibi Alaaddin Usta'da Ankara'da yaşanan katliamı kınayarak tepki için iş yerlerini kapattı.

Yaşanan saldırının alçakça olduğunu ifade eden Alaaddin Usta, "Ankara'da yapılan saldırı insanlığa karşı yapılmış bir saldırıdır. Bugüne kadar böyle bir alçakça saldırı olmamıştı. Zavallı insanlarımız böylesi kötü bir saldırıyla karşılaşmamıştı ve bu saldırı bizleri derinden üzmektedir. Ülkemizin bir an önce bu kirli savaştan çıkmasını Cenab-ı Allah'tan dilerim. Bütün yöneticilerin akli selim davranarak sağduyuyla hareket etmeli" dedi.

Kapattıkları işyerinin kapısına da siyah bez asarak Ankara'da yaşanan saldırıya tepkisini dile getiren Alaaddin Usta, personelleriyle birlikte ortak karar alarak tepki amaçlı işyerini açmayarak, "Hiç bir baskı olmadan çağrı olmadan bu insanlık dışı saldırıya seyirci kalamazdık. Yazık günah zavallı mazlum insanlarımızın barış için haykırmalar Türkiye'nin çeşitli illerinden gelerek barışa destek için kötü bir ölüme kurban gittiler. Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve tüm halkımızın başı sağolsun. Yaralılara Allah'tan şifa dilerim. Artık yeter bu karanlık oyunlar halkımızı insanlarımız rahatsız ediyor. Bu ölümü bu insanlarımız hak etmedi" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Alaaddin Usta'dan Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • zaza 21: Keşke herkes bu şekilde olgun davranarak tepkisini şiddete başvurmadan dile getirse.ALAATTİN abi kutlarım.örnek bir davranış. 2 0 Yanıtla
  • Mızrak2121: Komşu süper Katılıyoruz sana 0 0 Yanıtla

Advertisement