Altın Dokunuşlar-Güldeste Yoğun İlgi Üzerine 12 Haziran'a Kadar Açık - Son Dakika
Güncel

Altın Dokunuşlar-Güldeste Yoğun İlgi Üzerine 12 Haziran'a Kadar Açık

Altın Dokunuşlar-Güldeste Yoğun İlgi Üzerine 12 Haziran\'a Kadar Açık

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nın 2013 eser ve çok sayıda etkinlik ile gerçekleştirilen "Altın Dokunuşlar-Güldeste Sergi ve Şöleni" büyük ilgi gördü.

11.06.2013 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nın (KOMEK) Altın Dokunuşlar-Güldeste Sergi ve Şöleni, sergilenen eserler ve gerçekleştirilen etkinliklerle büyük ilgi gördü.

SERGİ 12 HAZİRAN'A KADAR GEZİLEBİLECEK

Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi'nde 2013 eserle görücüye çıkan sergiyi gezerek eserleri inceleyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, geleneksel el sanatlarından diğer meslek dallarına kadar her alandaki ürünlerin halkın beğenisine sunulduğunu ve büyük ilgi gördüğünü belirterek, tüm Konyalıları 12 Haziran Çarşamba akşamına kadar devam edecek sergiyi gezmeye davet etti.

Bugüne kadar 150 bine yakın kursiyere eğitim veren KOMEK'in 147 branşta eğitimlerini sürdürdüğünü hatırlatan Başkan Akyürek, ücretsiz olan kursların merkez ilçelerin meslek kurslarıyla birleştiğini, her yıl 15 ila 20 bin kişiye hizmet vermeye devam edeceğini dile getirdi. Kurslardan mezun olanların Milli Eğitim onaylı sertifika aldıklarını vurgulayan Başkan Akyürek,"Sadece güzel sanatla ilgili değil, sanayiye yönelik kurslarda da eğitimlerimiz devam ediyor. Kurslarımızdan mezun olanların iş bulma şansı daha yüksek oluyor" dedi.

ÇOK SAYIDA ETKİNLİK YAPILDI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in "Mesleki ve Sosyal Eğitimde Belediyelerin Şehre Katkısı", Dr. Mehmet Harmancı'nın "Mutluluk Senin de Hakkın mı?", Yard. Doç. Dr. Fatih Özkafa'nın "Dünya Sanatına Yön Veren Tasarımlar" konferansları, Erkan Mutlu, Orhan Hakalmaz, Orhan Çakmak, Uğur Demirci konserleri, Emine Beder ve Nevin Halıcı'nın konuk olduğu Mutfakta Biri Var uygulaması, Türk İşaret Dili Şiir Dinletisi, kursların uygulamalı gösterileri, müzik dinletileri ve çok sayıda etkinlik yapıldı.

KOMEK KAYITLARI DEVAM EDİYOR

KOMEK Altın Dokunuşlar-Güldeste Sergisi, gösterilen ilgi nedeniyle 12 Haziran Çarşamba akşamına kadar Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi'nde gezilebilecek. Öte yandan, KOMEK, Hanım Lokalleri ve KOMEK Spor Merkezlerine yaz dönemi kayıt başvuruları 16 Haziran'a kadar www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılabilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altın Dokunuşlar-Güldeste Yoğun İlgi Üzerine 12 Haziran'a Kadar Açık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement