Altınordu-Denizlispor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Altınordu-Denizlispor Soyunma Odaları

ALTINORDU Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 2-1 kazandıkları Denizlispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Denizlispor sıkıntılar yaşamasına rağmen iyi bir kadroya sahip. Hücum gücü yüksek bir takım. Bu açıdan önlemler aldık.

31.10.2016 21:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALTINORDU Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 2-1 kazandıkları Denizlispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Denizlispor sıkıntılar yaşamasına rağmen iyi bir kadroya sahip. Hücum gücü yüksek bir takım. Bu açıdan önlemler aldık. Rüzgar zaman zaman iki takımı da olumsuz etkiledi. İlk yarıda coşkulu futbolumuzla 2-0'ı bulduk. Daha sonra biraz geri çekildi. İkinci yarıda rakibi kalemizden uzak tutmak istedik. Kontrataklarla tehlikeli olduk. Galibiyet alışkanlığını kazanmak çok önemli. İç sahada 3 haftadır kazanıyoruz, yukarıya tırmanışımız devam edecek. Üst üste çıkacağımız Gaziantep ve Bolu deplasmanlarında galibiyet arayacağız. Rakiplerden çekinmiyoruz" dedi.

DENİZLİSPOR Teknik Direktörü Ali Tandoğan ise rakibi tebrik ederek, "Bugün sahada çok coşkulu ve istekli bir Denizlispor vardı. 2-0 geriye düşmesine rağmen gol arayan bir oyuncu grubu vardı. Oyuncularımı tebrik ederim. Mağlubiyet için üzgünüz. Yediğimiz gollerin varyasyonlarını çalışmamıza rağmen önlem alamadık. Ama gelecek için umutluyum. Her geçen gün daha iyi olacağız" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu-Denizlispor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement