Altınordu-Kayserispor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Altınordu-Kayserispor Soyunma Odaları

altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, saharında 2-0 kaybettikleri Kayserispor maçını değerlendirirken rakibin gücünü bilerek sahaya çıktıklarını belirtirken şunları söyledi: "İlk kez bir iç saha maçımızı İzmir'de oynadık.

26.10.2014 19:28

altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, saharında 2-0 kaybettikleri Kayserispor maçını değerlendirirken rakibin gücünü bilerek sahaya çıktıklarını belirtirken şunları söyledi:

"İlk kez bir iç saha maçımızı İzmir'de oynadık. Karşılaşma çok sert geçti. İyi niyetli olmayan oyuncuları vardı, gerçekten dayak yemiş gibiyiz. Biz bu müsabakaya iyi hazırlanmıştık, kazanacağımıza inanıyorduk. Yediğimiz ilk golden sonra dengemiz bozuldu. İkinci yarıda gol aradık, biz daha fazla mücadele ettik, ancak Kayserispor deneyimli ayaklarıyla az pozisyona girip galip geldi. Ligin üstünde bir kadroya sahipler. Üzgünüz ama oyuncularımı kutluyorum. Bir an önce toparlanacağız."

Bu arada Altınordu'da dizinden sakatlanan Arif'in durumunun yarın çekilecek MR'ın ardından netleşeceği açıklandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu-Kayserispor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement