Amatör Maçta Yumruklar Konuştu, Futbolcunun Burnu Kırıldı - Son Dakika
Güncel

Amatör Maçta Yumruklar Konuştu, Futbolcunun Burnu Kırıldı

Amatör Maçta Yumruklar Konuştu, Futbolcunun Burnu Kırıldı

Erzincan'da BAL Ligine çıkacak takımı belirleyecek playy-off yarı final maçının uzatma dakikasında hakemin faul düdüğüne sinirlenen Tercan 17 Şubat Belediyesporlu futbolcular, kavgaya tutuştu.

21.04.2014 18:04

Erzincan'da BAL Ligine çıkacak takımı belirleyecek playy-off yarı final maçının uzatma dakikasında hakemin faul düdüğüne sinirlenen Tercan 17 Şubat Belediyesporlu futbolcular, kavgaya tutuştu. Kavgada 4-1 galip durumdaki Erzincan 13 Şubat Gençlikspor'dan bir futbolcunun burnu kırıldı. Kavgayı tribünde maçı seyirci olarak izleyen kadınlar cep telefonuna çekti.

Demirkent Sentetik Futbol Sahasında geçtiğimiz Pazar günü Erzincan 13 Şubat Gençlikspor ile Tercan 17 Şubat Belediyespor arasında oynanan maç, 4-1 devam ederken maçın 90+3'üncü dakikası başladığı sırada Orta hakem Özgür İbiş, bir faul kararı için düdük çaldı. Ataklarını kestiği gerekçesiyle faul kararına sinirlenen Tercan 17 Şubat Belediye Sporlu futbolcular hakeme saldırdı. Maçı tatil eden hakem soyunma odasına giderken bu kez her iki takımın futbolcuları birbirine girdi. Kavga sırasında 13 Şubat Gençlik Spordan Özlem Kağıt'ın burnu kırıldı. Her iki takım yöneticilerinin de karıştığı kavgada polis olayları daha fazla büyümeden önledi. Yaralı futbolcu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Maç ile ilgili karar, hakem ve gözlemci raporuna göre verilecek. Öte yandan maçı tribünden izleyen kadın taraftarlar ise kavgayı cep telefonuna kaydettiler. Kavgayı görüntüleyen kadınların yaşadıkları endişe ve korku ise konuşmalarına yansıdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amatör Maçta Yumruklar Konuştu, Futbolcunun Burnu Kırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement