Antalya'da 81 Yaşındaki Yaşlı Adamın Cinneti - Son Dakika
Güncel

Antalya'da 81 Yaşındaki Yaşlı Adamın Cinneti

Antalya’da 81 yaşındaki yaşlı adamın, aynı evde birlikte yaşadığı 71 yaşındaki eşini eşarpla boğmaya çalıştığı iddia edildi.

07.10.2014 13:46

Antalya'da 81 yaşındaki yaşlı adamın, aynı evde birlikte yaşadığı 71 yaşındaki eşini eşarpla boğmaya çalıştığı iddia edildi. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, eve girerek bitkin haldeki yaşlı kadını sedyeyle çıkartıp, kocasını gözaltına aldı.

Olay, saat 12.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Dutlubahçe Mahallesi 747 sokak üzerinde bulunan bir apartmanın dördüncü katında meydana geldi. İddiaya göre, İran nüfusuna kayıtlı Ali E.(81) eşi Zeliha E.(71) henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Balkona kadar taşan tartışma sonunda yaşlı adam eşarpla 71 yaşındaki Zeliha E'yi boğmaya çalıştı. Durumu gören komşularının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis dördüncü kattaki dairenin kapısını kırarak içeri girdi ve yaşlı kadını kocasının elinden kurtardı. Oldukça bitkin olduğu gözlenen yaşlı kadın sağlık ekipleri tarafından evde yapılan ilk müdahalesinin ardından sedyeyle ambulansa alındı. Eşini eşarpla boğmak istediği iddia edilen 81 yaşındaki yaşlı adam ise polis tarafından evde yapılan ilk sorgusunun ardından polis aracına alındı. Elinde baston olan ve yürümekte zorlanan yaşlı adama polis kollarına girerek araca kadar refakat etti.

Olayı gören ve ismini söylemek istemeyen bir komşu, balkondan gelen sesleri duyduğunu ve yaşlı adamın karısını eşarpla boğmaya çalıştığını gördüğünü belirterek, "Hemen içeri girip polisi aradım, kısa süre sonra da polis olay yerine geldi" dedi.

Yaşlı adam sorgulanmak üzere Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, eşi Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da 81 Yaşındaki Yaşlı Adamın Cinneti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement