Antep Deresi Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Antep Deresi Çalışmaları Devam Ediyor

Antep Deresi Çalışmaları Devam Ediyor

Ceylanpınar Belediyesi ilçe merkezinden geçen Antep Deresi'nde temizlik çalışmalarına tekrardan başladı.

26.10.2014 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceylanpınar'da 5 kilometre uzunluğunda ve ilçe merkezinden geçen Antep Deresi'nde Ceylanpınar Belediyesi ekiplerince temizleme ve ilaçlama çalışmaları sürdürülüyor.

Antep Deresi'nde başlatılan çalışmalarda dere yatağına indirilen küçük kepçelerle temizlik çalışmaları başlatıldı. Küçük kepçeler yardımıyla toplanan çöp ve çamur yığınları büyük kepçeler tarafından kamyonlara doldurularak çöp alanlarına taşınıyor. Temizlenen dere yatağı, daha sonra ilaçlama ekipleri tarafından kireçlenerek mikrop ve haşerelere karşı ilaçlanıyor.

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran Antep Deresi çalışmalarını yerinde inceleyerek şunları söyledi: "Ceylanpınar Belediyesi olarak 6 ay içinde Antep Deresini ikinci kez temizleyerek halkımızı kötü kokulardan rahatsız olmamaları için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Antep Deresine yakın yaşayan vatandaşlarımızı artık bu kötü kokulardan rahatsız olmayacaklar. Ceylanpınar Belediyesi olarak vatandaşlarımızdan sadece Antep Deresini ellerinden geldikçe temiz tutmalarını rica ediyoruz."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Antep Deresi Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement