Arkasspor'da Zenit Telaşı - Son Dakika
Güncel

Arkasspor'da Zenit Telaşı

Arkasspor\'da Zenit Telaşı

EFELER Ligi'nde liderliğini sürdüren Arkasspor, CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda çarşamba günü İzmir'de Zenit Kazan'la oynayacağı ilk maçı kazanarak gruplara iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

05.12.2016 12:55

EFELER Ligi'nde liderliğini sürdüren Arkasspor, CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda çarşamba günü İzmir'de Zenit Kazan'la oynayacağı ilk maçı kazanarak gruplara iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Son 3 sezonda şampiyon tamamladığı Rusya Süper Ligi'nde toplam 8 kez kupayı kaldıran, 4 defa Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan, Rusya Kupası'nı 4, Rusya Süper Kupası'nı ise 5 kez müzesine götüren Zenit Kazan, bu yıl ligde 12'de 12 yaparak namağlup liderliğini sürdürüyor.

Atatürk Voleybol Salonu'nda saat 19.30'da başlayacak maçta dünyanın en iyi takımlarından biriyle karşılaşacaklarını belirten Arkasspor Antrenörü Glenn Hoag, "Bu müsabaka oyuncularım ve takım için iyi bir tecrübe olacak. Halkbank maçından daha iyi bir performans sergilememiz gerekiyor. İyi yaptığımız şeylere devam etmeli ve odaklanarak oynamalıyız. Çok iyi servis atan bir takımla karşılaşacağız. Bu yüzden manşet almak ve karşılamak büyük önem taşıyacak" dedi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arkasspor'da Zenit Telaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement