Atatürk Gençlik Merkezi Rehberlik Uzmanlarını Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Atatürk Gençlik Merkezi Rehberlik Uzmanlarını Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde kamu kuruluşlarının rehberlik uzmanlarını ağırladı.

16.07.2014 12:14

MANİSA Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan ve binlerce kişiye eğitim, kültür ve sosyal alanlarda hizmet veren Atatürk Gençlik Merkezi; Çocuk Koruma Kanunu kapsamıyla ilgili kamu kuruluşlarının rehberlik uzmanlarının düzenli bir şekilde gerçekleştirdiği toplantıya bu ay ev sahipliği yaptı.

Atatürk Gençlik Merkezi Müdürü Duygu Özkal Karataş tarafından bilgi alan ve merkezi gezen Sosyal Hizmetler ve Rehberlik Uzmanları, "Suça Sürüklenen Çocuklar Projesi" kapsamında Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci ve Aile Danışma Merkezi psikoloğu Merve Ateş ile istişarelerde bulundu. Çocuk Koruma Kanunu kapsamında oluşturulan yönerge doğrultusunda belirlenen, yeni çocuk koruma modeli uygulamalarına yönelik İl Koordinasyon Kurulu'nun iki ayda bir yaptığı toplantılara ev sahipliği yapan Atatürk Gençlik Merkezi, rehberlik uzmanları tarafından çok beğenildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atatürk Gençlik Merkezi Rehberlik Uzmanlarını Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement