Aydınspor 1923'te Atay İddialı - Son Dakika
Güncel

Aydınspor 1923'te Atay İddialı

Aydınspor 1923'te 24 Haziran'a ertelenen olağanüstü genel kurulda başkanlığa adaylığını koyan CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturacaklarını iddia etti.

20.06.2015 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydınspor 1923'te 24 Haziran'a ertelenen olağanüstü genel kurulda başkanlığa adaylığını koyan CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturacaklarını iddia etti.

Aydınspor 1923'te yeni bir sayfa açacaklarını belirten Atay, "Borç batağında olan kulübü nasıl düzlüğe çıkarabiliriz, onu düşüneceğiz. İşimiz zor gözükse de herkesin desteği ile ayağa kalkacağız" dedi. Yönetim kurulu listesini henüz net olarak hazırlamadığını ifade eden Atay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hedeflerimizi ve projelerimizi kamuoyuna önümüzdeki günlerde detaylı açıklayacağız. Kimsenin endişesi olmasın, kulübü yeniden zirveye yerleştirecek hamleleri yapacağız."

Aydınspor 1923'te daha önce başkanlığa aday olan eski başkan Şahin Kaya ise Fatih Atay'ın önünü açabilmek adına yarıştan çekildiğini söylemişti. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydınspor 1923'te Atay İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement