Ayvalık'ta Dalış Sezonu Açıldı - Son Dakika
Güncel

Ayvalık'ta Dalış Sezonu Açıldı

Ayvalık\'ta Dalış Sezonu Açıldı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesi, 24 adası ve 60 dalış noktası ile her seviyede dalıcıya hizmete vermeye başladı.

20.04.2015 15:45

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi, 24 adası ve 60 dalış noktası ile her seviyede dalıcıya hizmete vermeye başladı. Bu kapsamda usta dalıcıların yanı sıra eğitim dalışları da başladı.

Scuba dünyasının önemli dalış merkezleri arasında olan Ayvalık'ta dalış sezonu başladı. Havaların sert gitmesi sebebiyle dalış mevsimi mart yerine nisan sonunda başladı. Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve Belediye Başkan Rahmi Gençer ile birlikte bir dalışa katılan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu, herkesi Ayvalık'ta su altındaki büyüleyici güzellikleri görmeye davet etti. Ayvalık'ın dalış turizminde bir marka şehir olmasını sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Hamzaoğlu, bu güzelliklerin dünyaca bilinmesi gerektiğini dile getirdi.

Dalış eğitmeni ve Türkiye Su altı Sporları Federasyonu Dalış Merkezleri Kurulu Üyesi Kubilay Kılıç, "Ayvalık dalış merkezleri anlamında çok önemli bir mekan. 24 adası ve 60 dalış noktası ile farlı bir yapı. Ayvalık'ta her seviyede dalış meraklısına hizmet verebilecek okullar ve mekanlar mevcut. Özellikle Ayvalık büyük şehirlere yakınlığı ile hafta sonu etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Bunun dışında eğitim için de Ayvalık önemli bir mekan ve imkan sağlıyor. Deniz ve dalış sevdalılarını Ayvalık'a dalış yapmaya davet ediyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ayvalık'ta Dalış Sezonu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement