Baba Oğul Çatıdan Düştü - Son Dakika
Güncel

Baba Oğul Çatıdan Düştü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Babaya ilk müdahale ve ambulansa taşınması Görgü tanığı Semih Dileray'ın açıklaması Olay yerinden detaylar - Düzce'de iki katlı binanın çatısında restorasyon işinde çalışırken dengesini kaybederek düşen kişi ile onu yakalamak için hamle yaptığı sırada düşen babası ağır yaralandı Düzce'de, iki katlı binanın çatısından düşen kişi ile babası ağır yaralandı.

28.06.2016 23:25

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Babaya ilk müdahale ve ambulansa taşınması

Görgü tanığı Semih Dileray'ın açıklaması

Olay yerinden detaylar - Düzce'de iki katlı binanın çatısında restorasyon işinde çalışırken dengesini kaybederek düşen kişi ile onu yakalamak için hamle yaptığı sırada düşen babası ağır yaralandı

Düzce'de, iki katlı binanın çatısından düşen kişi ile babası ağır yaralandı.

Akçakoca ilçesi Yalı Mahallesi'ndeki iki katlı Tarihi Ticaret Merkezi'nin çatısının restorasyon işinde çalışan Mehmet Torunoğlu (18) dengesini kaybederek traktör römorkuna düştü. Oğlunun düştüğünü gören ve onu yakalamak için hamle yapan babası Süleyman Torunoğlu (48) da zemine düştü.

Ağır yaralanan baba Süleyman ile oğlu Mehmet Torunoğlu, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Düzce Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Düzce Atatürk Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay anını gören vatandaşlardan Semih Dileray, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mehmet Torunoğlu'nun traktör römorkunun üzerine düştüğünü, hemen arkasından babasının da zemine düşerek yaralandığını anlattı.

Hastanede tedavi altına alınan baba ile oğlunun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Baba Oğul Çatıdan Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement