Bakan Kılıç: Millete, Devlete İhanet Edenlere Acımayacağız (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Kılıç: Millete, Devlete İhanet Edenlere Acımayacağız (2)

Bakan Kılıç: Millete, Devlete İhanet Edenlere Acımayacağız (2)

BAKAN KILIÇ TERME'DE BAYRAMLAŞTIGençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'un Terme İlçesi'nde Ak Parti'nin bayramlaşma törenine katıldı.

13.09.2016 19:08

BAKAN KILIÇ TERME'DE BAYRAMLAŞTI

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'un Terme İlçesi'nde Ak Parti'nin bayramlaşma törenine katıldı. Partililere hitaben konuşma yapan Bakan Kılıç, "Fırat Kalkanı operasyonu tüm dünyaya terörle mücadele edilmesini açıkça ortaya koyan bir operasyondur. Orada bizim şanlı ordumuz şu anda mücadele veriyor sınır ve uluslararası haklardan kaynaklanan haklarımızı kullanmak için. Bunlar olurken ederken müttefiklerimiz, ortaklarımız dediklerimizin Türkiye'deki temsilcilerinin konuşmalarına çok dikkat etmeleri gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin iç işlerine karışmak diğer ülkelerin elçilerin görevi değildir. İşi de değildir, haddi de değildir. Viyana Sözleşmesi'yle bir büyükelçinin görevinin ne olduğu açıktır" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Washington Büyükelçimiz de Samsunlu bir hemşehriniz. O da orada görevini yapıyor,  o da orada Türkiye Cumhuriyeti'nin en üst temsilcisi olarak terör örgütü başının Türkiye'ye iadesiyle ilgili çalışmaları gece- gündüz demeden çalışmasını sürdürüyor. Bakın haberlere yansıdı. Şu anda tutuklanmasıyla ilgili Amerikan makamlarına resmi olarak başvurulmuş durumda ve bu anlamda da yaptığımız çalışmalar bellidir" dedi. Bakan Kılıç daha sonra ilçeden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Kılıç: Millete, Devlete İhanet Edenlere Acımayacağız (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement