Bakan Öztürk: Gündemimizin Tek Maddesi Seçim Güvenliği (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Öztürk: Gündemimizin Tek Maddesi Seçim Güvenliği (2)

Bakan Öztürk: Gündemimizin Tek Maddesi Seçim Güvenliği (2)

Bakan ÖZTÜRK: DHKP- C İÇİN ÖZEL ÖNLEMLER ALINACAKTIR İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Marmara Bölgesi'nde bulunan toplam 13 ilin vali, emniyet müdürü ve jandarma komutanları ile 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler ile ilgili düzenlenen 'Seçim güvenliği' toplantısının ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi makamında ziyaret etti.

04.04.2015 20:19

Bakan ÖZTÜRK: DHKP- C İÇİN ÖZEL ÖNLEMLER ALINACAKTIR

İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Marmara Bölgesi'nde bulunan toplam 13 ilin vali, emniyet müdürü ve jandarma komutanları ile 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler ile ilgili düzenlenen 'Seçim güvenliği' toplantısının ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi makamında ziyaret etti. Öztürk burada gazetecilerin, DHKP-C ile özel önlemler alınıp alınmayacağına ilişkin sorusuna, "Özel önlemler alınacaktır. Ama böyle bir duyumumuz olsa onun önlemini mutlaka alırız. Zaten bunların çoğundan kimsenin haberi bile olmaz. Ama şunu söyleyeyim. Konjonktürel sebeplerle kesinlikle çok daha sıkı önlemler alıyoruz ve alacağız" yanıtını verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı'nın kendisine hediye etitği kılıçı kabul eden Bakan Öztürk, daha sonra Vali Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti. Bakan Öztürk'ün bu ziyaretleri sırasında, polis geniş güvenlik önlemi alırken, çatılarda konuşlandırılan özel harekat timleri dikkat çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Öztürk: Gündemimizin Tek Maddesi Seçim Güvenliği (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement