Bakırköy'deki Patlama - Son Dakika
Güncel

Bakırköy'deki Patlama

Bakırköy\'deki Patlama

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Mutfaktaki, mutfak tüpünden sızan gaz sonucu bir patlama medana gelmiş ama herhangi bir hastamız ya da hasta yakınımız patlamadan etkilenmemiş"

13.12.2013 09:44

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ndeki patlamaya ilişkin "Mutfaktaki, mutfak tüpünden sızan gaz sonucu bir patlama medana gelmiş ama herhangi bir hastamız ya da hasta yakınımız patlamadan etkilenmemiş" dedi.

Müezzinoğlu, gece patlama meydana gelen Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gelerek, Dr. Yıldırım Aktuna Nöroloji Kliniği yatan hasta katında incelemelede bulundu.

Patlamanın meydana geldiği bölümde 24 yatan hasta bulunduğunu ifade eden Müezzinoğlu, "Bu yatan hastalarımızdan 21'i başka bölümlere nakledildi. Kalan 3 veya 4 hastamızla ilgili de yatak ayarlaması yapıyorlar. Onlar koridarda servis önündeki yataklarda tutuluyor. Olağan üstü bir sıkıntı yok. Büyük geçmiş olsun diyorum" diye konuştu.

Müezzinoğlu, mutfaktaki, mutfak tüpünden sızan gaz sonucu bir patlama meydana geldiğini ama herhangi bir hasta ya da hasta yakınının patlamadan etkilenmediğini belirterek, patlamada kimsenin yaralanmadığını kaydetti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Esas sorun, doğal gazın bu binalara getirilmemiş olması. Mutfak tüpünün patlaması. Hastalarımıza, yakınlarına ve hastane çalışanlarına büyük geçmiş olsun diyorum. Benim de hastanede yatan akrabam var ama bu bölümde değil" ifadelerini kullandı.

Bu arada Olay Yeri İnceleme ekipleri de hastanede incelemelerde bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakırköy'deki Patlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement