Balıkesir'de Maden Ocağı Girişindeki Toprak Kayması - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de Maden Ocağı Girişindeki Toprak Kayması

Olayda hayatını kaybeden iki işçiden birinin cenazesi, Gediz ilçesinde toprağa verildi.

13.07.2014 17:33

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde bir maden ocağının girişindeki toprak kaymasında ölen işçilerden 35 yaşındaki Mehmet Tunç'un cenazesi, Kütahya'nın Gediz ilçesinde defnedildi.

Tunç'un cenazesi, otopsinin yapıldığı Bursa Adli Tıp Kurumu morgundan ailesi tarafından alınarak Gediz'e bağlı Göynük köyündeki evinin önüne getirildi.

Cenaze, evin önünde "helallik" alınması ve dua edilmesinin ardından Gediz Müftüsü Mehmet Değirmenci tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenazede, Tunç'un ablasının fenalaşması üzerine sağlık ekipleri müdahale etti.

İvrindi ilçesi Gözlüçayır Mahallesi'nde faaliyet gösteren maden ocağının girişinde, yeni açılan bacanın bulunduğu alanda dün toprak kayması meydana gelmiş ve işçiler 35 yaşındaki Mehmet Tunç, Ramazan Baraç, Ramazan Argun ve İsmail Manay, göçük altında kalmıştı. Olay sırasında ocak dışında bulunan işçilerden Mehmet Baraç, Ramazan Argun ve İsmail Manay'ı kurtarmış ancak yeğeni Ramazan Baraç ve Mehmet Tunç'a ulaşamamıştı. Ramazan Baraç ve Mehmet Tunç'un cesetleri bir süre sonra Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü ekiplerince çıkarılmıştı. Yaralılar Argun ve Manay ise hastaneye kaldırılmıştı. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de Maden Ocağı Girişindeki Toprak Kayması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement