Bar Refaeli, Ege Adalarında - Son Dakika
Güncel

Bar Refaeli, Ege Adalarında

Bar Refaeli, Ege Adalarında

Dünyaca ünlü, İsrailli top model, Victoria Secrets'in meleklerinden Bar Refaeli; tatil için, sevgilisi Adi Ezra ile Ege adalarını tercih etti.

13.05.2015 16:46

Dünyaca ünlü, İsrailli top model, Victoria Secrets'in meleklerinden Bar Refaeli; tatil için, sevgilisi Adi Ezra ile Ege adalarını tercih etti. Yunanistan'ın Mikanos Adası'nda sevgilisiyle samimi pozlar veren Refaeli, tatil fotoğraflarını instagram'daki hesabından hayranları için paylaştı.

Yunanistan'ın ünlü haber sitesi 'www. protothema.gr' sitesince yayınlanan haberde; ABD'de Pilpel, Castro ve Victoria's Secret gibi ünlü markaların kataloglarını süsleyen Bar Refaeli'nin Mikanos'taki tatili okura duyuruldu. Holywood'un ünlü aktörü Leonardo DiCaprio ile ilişkisini bitirdikten sonra Adi Ezra ile yeni bir aşka yelken açan Refaeli, plajda samimi pozlar verdi. Sevgilisiyle sarmaş dolaş ve öpüşürken fotoğraflanan Refaeli, instagram'daki hesabından tatil anlarını hayranları için de paylaştı. Refaeli'nin yat ile iki hafta boyunca Ege'de gezeceği, Türk adaları ile koylarına da uğrayabileceği belirtildi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bar Refaeli, Ege Adalarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement