Başakşehir'de Pedallar Sağlıklı Nesil İçin Çevrildi - Son Dakika
Güncel

Başakşehir'de Pedallar Sağlıklı Nesil İçin Çevrildi

BAŞAKŞEHIR Belediyesi tarafından düzenlenen bisiklet turuna katılan sporseverler, pedalları sağlıklı bir gelecek için çevirdi.

13.08.2017 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAŞAKŞEHIR Belediyesi tarafından düzenlenen bisiklet turuna katılan sporseverler, pedalları sağlıklı bir gelecek için çevirdi.

Başakşehir Şamlar Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilen etkinliğe katılan yaklaşık 200 kişi, ön kayıtlarının ardından bisikletlerini alarak start noktasına gitti. Burada zorlu parkur için ısınan bisikletçiler, alandaki eğitmenler tarafından dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgilendirildi. 3 bin 200 metrelik parkura başlayan bisikletçiler, etkinliği herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan tamamladı. Bazı bisikletçilerin yorgunluk dolayısıyla parkurda zorlandıkları da görüldü.

Kazananı olmayan etkinliğe katılan çok sayıda vatandaş, tabiat parkı içerisinde bisiklet sürmenin keyfini yaşadı.

Etkinliğe katılan Ayfer Baydemir, Başakşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bisiklet turuna katıldığı için mutlu olduğunu belirterek, spor yapmayı sevdiğini söyledi.

Bisiklet sürmenin sağlık açısından birçok öneme sahip olduğunu ifade eden Baydemir, "Buranın kalabalık olması çok güzel. Arkadaşlarla birlikte her zaman bisiklet turlarına çıkarız. Başakşehir'in böyle bir şey düzenlemesi çok hoşuma gitti. Hiç kaçırmadım, direkt katılmak istedim. Kardeşimi de getirdim. Anne babalar da çocuklarını yanında getirmiş. Çok güzel ve spora büyük bir katkı" dedi.

Fatih Uçar da bu tür etkinlikleri sosyalleşme ve sağlık açısından önemli olduğunu ifade ederek, "Bu tür etkinliklere elimden geldiği kadar katılmaya çalışıyorum. Programdan dolay Başakşehir Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"HERKESİN BİSİKLET SÜRMESİNİ İSTİYORUM"

Bisiklet turuna çocuklarıyla birlikte katılan Yasemin Aydin ise bisiklet sporunun çocukların hem fiziksel hem de bedensel gelişimine katkıda bulunduğunu dile getirerek, herkese tavsiye ettiklerini kaydetti.

Parkuru ilk sırada tamamlayanlardan Süleyman Yavuz da 3 bin 200 metrelik bisiklet parkurunu zorlanmadan tamamladığını anlattı. Yavuz, parkuru çok beğendiğini ve ikinci kez denemek istediğini ifade ederek, "Arkadaşlarımla birlikte tekrar denemek istiyoruz. Kalabalık ve güzel bir ortamdı. Parkurda beni zorlayan bir yer olmadı ama çok kalabalık olduğu için yokuşta tıkandım ve inmek zorunda kaldım" şeklinde konuştu. - Istanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başakşehir'de Pedallar Sağlıklı Nesil İçin Çevrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement