Başbakan Kızılcahamam'da (2) - Son Dakika
Güncel

Başbakan Kızılcahamam'da (2)

Başbakan Kızılcahamam\'da (2)

Davutoğlu GENÇ PARTİLİLERLE SOHBET ETTİBaşbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanları, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) İstişare ve Eğitim Kampı için geldiği Ankara'nın Kızılcahamam İlçesi'nde genç partililerle sohbet etti.

22.03.2016 20:39

Davutoğlu GENÇ PARTİLİLERLE SOHBET ETTİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanları, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) İstişare ve Eğitim Kampı için geldiği Ankara'nın Kızılcahamam İlçesi'nde genç partililerle sohbet etti. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, sohbetin hoca-öğrenci ilişkisi içerisinde gerçekleştirildiği belirtildi.

Davutoğlu'nun gençlerle yaklaşık 2 saat süren görüşmesinde, siyasi içerik yerine siyasetin ahlaki olarak nasıl yapılması gerektiği ve siyasi yaşam konulu bilgi verdiği, gençlere mutlaka okumaları gereken çeşitli kitap tavsiyelerinde bulunduğu öğrenildi.

75 YAŞINDAKİ EMİNE TEYZEYİ ZİYARET ETTİ

Davutoğlu, toplantı sonrasında Ankara'ya dönerken Kızılcahamam ilçesinde yalnız yaşayan 75 yaşındaki Emine Küreksiz adındaki yaşlı kadını evinde ziyaret etti. Daha sonra kendisini dışarıda bekleyen Kızılcahamamlılar ile tokalaşıp sohbet eden Davutoğlu, Kızılcahamam Belediyesi'ni de ziyaret ettikten sonra karayoluyla Ankara'ya gelerek AK Parti Genel Merkezi'ne geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Kızılcahamam'da (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement