Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'dan Kültür Sanata Destek Sözü - Son Dakika
Güncel

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'dan Kültür Sanata Destek Sözü

Acık oturumun açılışında konuşan Atalay, eskiden kültür sanat gazeteciliğinin önemli olduğunu belirterek, kültür sanat sayfalarının daha fazla ve içinin dolu dolu olduğunu söyledi

02.05.2011 08:52

Türk Edebiyatı Vakfı, Basın İlan Kurumu ve Türk Dil Kurumu iş birliğiyle Yeni Lisan Hareketi ve Milli Edebiyat Çalıştayı çerçevesinde düzenlenen Genç Kalemler Mecmuası, Yeni Lisan Hareketi ve Millî Edebiyat Akımı Işığında Günümüz Kültür Sanat Gazeteciliği başlıklı açıkoturum, Türk Edebiyatı Vakfı'nın Sultanahmet'teki merkezinde gerçekleştirildi.

Acık oturumun açılışında konuşan Atalay, eskiden kültür sanat gazeteciliğinin önemli olduğunu belirterek, kültür sanat sayfalarının daha fazla ve içinin dolu dolu olduğunu söyledi. Gazetelerde, spor sayfalarının çoğaldığını ifade eden Atalay, ''Kültür sanatın geliştirilip insanlara sunulması gerekiyor. Kurum olarak kültür sanatla ilgileniyor, bu yönde yapılan çalışmalara destek veriyoruz'' dedi.

Eskader Başkanı ve sanatlami.net Yayın Yönetmeni Mehmet Nuri Yardım'ın yönettiği oturumda Zaman Gazetesi Yazarı ve Kültür Sanat Editörü Ali Çolak, Gerçek Hayat Dergisi Editörü Ali Ayçil, Türk Edebiyatı ve Yeni Türk Edebiyatı Araştırmaları dergileri Yazı İşleri Müdürü İlyas Dirin ve Yeni Şafak Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Özcan Ünlü konuyla ilgili görüşlerini açıkladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'dan Kültür Sanata Destek Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement