Başkan Altepe Zabıta Memuru Altın Ve Ailesine Moral Verdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Altepe Zabıta Memuru Altın Ve Ailesine Moral Verdi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yoğun bakımda tedavisi süren Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı personeli zabıta memuru Hüseyin Altın'ı hastanede ziyaret etti.

05.08.2015 17:11

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bir seyyar satıcı tarafından görevi başında bıçaklanarak ağır yaralanan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nda görevli zabıta memuru Hüseyin Altın'ı hastanede ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bir seyyar satıcı tarafından görevi başında bıçaklanarak ağır yaralanan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı personeli zabıta memuru Hüseyin Altın'ı hastanede ziyaret etti.
Medical Park Bursa Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavisi süren Altın ile görüşen Başkan Altepe, Altın'ın ailesinin üzüntüsünü de paylaştı. Yaşananlardan dolayı derin üzüntü duyduğunu kaydeden Başkan Altepe, konunun takipçisi olduğunu belirterek Altın'ın ailesine moral verdi.

Doktorlarından, Altın'ın durumuyla ilgili detaylı bilgiler alan Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı telsizinden yaptığı anonsla da Zabıta Teşkilatı'nın üzüntüsünü paylaştığını ifade etti.

Yaralı zabıtanın durumunu anbean takip eden Doç. Dr. Sedat Demir ve Uzman Dr. Murat Eyüboğlu, Altın'ın hayati tehlikeyi atlattığını, sağlık durumunun iyiye gittiğini ve en yakın zamanda yoğun bakımdan normal odaya çıkarılıp daha sonra da taburcu edilebileceğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Altepe Zabıta Memuru Altın Ve Ailesine Moral Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement