Başkan Edebali İlçe Esnafını Yalnız Bırakmıyor - Son Dakika
Güncel

Başkan Edebali İlçe Esnafını Yalnız Bırakmıyor

Başkan Edebali İlçe Esnafını Yalnız Bırakmıyor

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçe ekonomisinin can damarı olan esnafı iş yerlerinde ziyaret ederek talep, görüş ve önerilerini dinliyor sorunlarını çözüme kavuşturuyor.

16.03.2017 13:50  Güncelleme: 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldırım'da yaşayan toplumun tüm kesimiyle yakın temas sağlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali 2016 Eylül ayından itibaren bin 510 esnafı iş yerinde ziyaret etti. İlçe esnafının yoğun olduğu Teyyareci Mehmet Ali, Çiçek, Selçukbey, Prof. Tezok, Beyazıt, Eğitim, Eflak, Erikli caddeleri ve Kasım Önadım Bulvarındaki işyerlerini ziyaret eden Başkan Edebali, katılımcı belediyecilik anlayışıyla esnafla birebir görüşerek talep ve önerilerini dinledi. Yıldırım Belediyesi Saha Araştırma Ekibi ise 'Edebali ile El Ele' projesi kapsamında 2016'dan bu yana 2 bin 182 esnafı ziyaret etti. Ekipler ruhsat alımını teşvik etmek amacıyla Yıldırım Belediyesi E-Ruhsat hizmetinin de anlatıldığı görüşmelerde, Ar-Ge çalışmaları için esnafın öneri, talep ve şikayetleri kayıt altına alınıyor.

GÜÇLÜ EKONOMİ GÜÇLÜ YILDIRIM

Yıldırım Belediyesi olarak yönetim anlayışlarını ilçedeki her kesimin söz sahibi olması adına katılımcı belediyecilik olarak belirlediklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Ortak akılla vatandaşlarımızın Yıldırım'ın idaresinde söz sahibi olmasına büyük gayret gösteriyoruz. İlçe ekonomimizin can damarı olan esnafımızı önemsiyor, tüm projelerimizi ekonomik kalkınmayı sağlamak adına yürütüyor, yürütmeye devam ediyoruz" dedi. Yıldırım'ın kalkınmasını gerçekleştirme adına ilçe esnafının en önemli sac ayaklarından biri olduğunu da belirten Başkan Edebali, "Şehrimizin modern, sağlıklı ve yaşanabilir hale gelmesini kalkınma seferberliği ile gerçekleştirebiliriz. Güçlü Yıldırım'ı oluşturmanın temelini güçlü ekonominin oluşturduğu bilinciyle esnafımızın her zaman yanında olmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

'DÖNÜŞÜMDE KİLİT ROL OYNUYOR'

Türkiye'de örnek gösterilecek kentsel dönüşüm hamlesinde ilçe ekonomisinin önemine de değinen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Kentsel dönüşümde temel referanslarımızdan birisini ekonomik planlama oluşturuyor. Dönüşüm projemizle sadece fiziki yapılarda değil sosyal ve kültürel olmak üzere hayatın her alanında değişimi gerçekleştireceğiz. Bunu yaparken de bize sağlam adımlar attıracak olan Yıldırım'ın güçlü ekonomisi olacaktır. Yıldırım'da görüşülmedik, sorunlarını dinleyip çözüm kavuşturmadığımız tek bir esnaf bile bırakmayacağız. Esnafımızla el ele vererek Yıldırım'ın her alanda kalkınmasına, yükselmesine devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Edebali İlçe Esnafını Yalnız Bırakmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement