Başkan Erdoğan: "Hizmetlerimizi Halkımızla Birlikte Yapıyoruz" - Son Dakika
Güncel

Başkan Erdoğan: "Hizmetlerimizi Halkımızla Birlikte Yapıyoruz"

Başkan Erdoğan: "Hizmetlerimizi Halkımızla Birlikte Yapıyoruz"

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Samsat ilçesine yaptığı ziyarette hizmetleri vatandaşlarla birlikte yaptıklarını söyledi.

25.10.2017 14:52

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Samsat ilçesine yaptığı ziyarette hizmetleri vatandaşlarla birlikte yaptıklarını söyledi.

İl Genel Meclis Üyeleri Osman Deniz ve Mustafa Orhan ile İl Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kandemir ile birlikte Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım ve Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat'ı makamında ziyaret eden Başkan Erdoğan, İl Genel Meclisi olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi vererek, projeler hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Daha sonra Bağarası köyüne giderek Muhtar Nazif Bilgin ile görüşen Meclis Başkanı Erdoğan ve beraberindekiler yol bakım, onarım ve yama çalışmalarını yerinde incelediler.

Burada bir açıklama yapan Başkan Erdoğan, Adıyaman genelinde 2 bin kilometre yolun bakım ve onarımlarını yaptıklarını, Samsat ilçesinde de yaklaşık 100 kilometrelik yolun bakım ve onarımdan geçirilerek, yama çalışması yaptıklarını ifade etti.

Başkan Erdoğan, "Bizler hizmetlerimizi halkla birlikte planlamakta ve halkla birlikte yürütmekteyiz. Bunun için de makamda oturmaktan çok sürekli sahadayız. Çalışmalarımızı yerinde inceleyerek, işlerimizi takip etmekteyiz. Bu yıl asfalt sezonu sonuna geldik ve yaklaşık 2 bin kilometre bakım, onarım ve yama çalışması yaptık. Köylerimizde asfaltsız köy yolu bırakmadık. Bütün ekiplerimizle birlikte çalışmaktayız. Desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimiz, Valimiz, Kaymakamlarımız, Genel Sekreterimiz ve çalışmalara bizzat katılan personelimize teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönem daha fazla iş yapabilmenin çabası içerisindeyiz. İnşallah memleketimizin hak ettiği hizmeti sunmaya çalışıyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Erdoğan: 'Hizmetlerimizi Halkımızla Birlikte Yapıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement