Başkent'te Asayiş Uygulaması - Son Dakika
Güncel

Başkent'te Asayiş Uygulaması

Ankara 7. Sulh Ceza Hakimliği’nin arama kararı sonucu Altındağ, Çankaya, Keçiören, Mamak, Yenimahalle ve Pursaklar ilçelerinde asayiş uygulaması yapıldı.

24.08.2015 21:38

Ankara 7. Sulh Ceza Hakimliği'nin arama kararı sonucu Altındağ, Çankaya, Keçiören, Mamak, Yenimahalle ve Pursaklar ilçelerinde asayiş uygulaması yapıldı.

Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Ankara 7. Sulh Ceza Hakimiliği'nin arama kararına istinaden Altındağ, Çankaya, Keçiören, Mamak, Yenimahalle ve Pursaklar ilçelerinde cadde ve sokaklar ile umuma açık yerlerde ve bu yerlerde bulunan kişilerin üstlerinde, araçlarında ve eşyalarında arama yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Yapılan uygulama sonucunda bölgelerde bin 291 araç hakkında Karayolları Trafik Kanunu'na muhalefet etmekten cezai işlem uygulanmış, 137 çeşitli suçlardan (yankesicilik, hırsızlık, gasp vb.) aranan şahıs yakalanmış, 85 şahıs çeşitli suçlardan (hırsızlık, gasp, oto hırsızlığı) suçüstü yakalanmış, 2 bin 2 şahıs hakkında Kabahatler Kanunu'na muhalefet etmekten (korsan otoparkçılık, kartvizit dağıtmak vb.) idari işlem yapılmış, yapılan uygulamada 18 ruhsatsız tabanca, 12 kuru sıkı tabanca ve 14 tezkeresiz av tüfeği ile çeşitli çaplarda 608 adet fişek, 8 adet kesici ve delici alet yakalanmış, şahıslar ile araçların muhtelif yerlerinde 9 bin 871 gram esrar, 1 gram bonzai, bin 560 gram eroin, 437 adet uyuşturucu hap ve 2 bin 101 paket bandrolsüz sigara ele geçirilmiştir" denildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent'te Asayiş Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement