Bayern Münih'e Evinde Son Dakika Şoku! - Son Dakika
Güncel

Bayern Münih'e Evinde Son Dakika Şoku!

Bayern Münih\'e Evinde Son Dakika Şoku!

BUNDESLIGA'da Bayern Münih sahasında Düsseldorf ile 3-3 berabere kalarak yine hayal kırkılığı yarattı.

25.11.2018 14:09

BUNDESLIGA'da Bayern Münih sahasında Düsseldorf ile 3-3 berabere kalarak yine hayal kırkılığı yarattı. 3-1 öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamayan B. Münih'de sinirler gerildi. Kulüp Başkanı Uli Hoeness karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada "Her şeyi dikkatlice analiz etmeliyiz" diyerek kulüp içinde radikal kararlar alabileceğinin mesajını verdi.

Bayern Münih Alianz Arena'da 75 bin seyircinin önünde oynadığı maçta 17. dakikada Süle ve 20. dakikada da Müller'in attığı gollerle 2-0 öne geçti. 44. dakikada Lukebakio Düsseldorf'un ilk golünü attı.: 2-1. 58. dakikada Müller skoru 3-1 yaptı. 77 ve 90. dakikalarda Lukebakio iki gol daha atınca karşılaşma 3-3 berabere sona erdi. B. Münih bu skorla büyük bir krizin içine girdi. Lider Dortmund ile puan farkı dokuza çıktı. Son şampiyon beşinci sıraya düştü. Alınan sonuç karşısında oldukça sinirli görünen Hoeness, bir soru üzerine "Salı akşamı Benfika ile Şampiyonlar Ligi maçı oynayacağız. O maçta kesin teknik direktörümüz Niko Kovaç olacak" dedi. Bu sözler Hoeness'in Niko Kovaç'a son bir şans verdiği yorumlarına yol açtı.

FUTBOLCULARI SUÇLADI

Teknik Direktör Niko Kovaç ise alınan sonuçtan futbolcuları sorumlu tuttu. Yenilen gollerde bireysel hataların yapıldığını belirten Kovaç "Benim neler hissettiğimi düşünebilirsiniz. Maçtan sonra gollere bir kez daha baktım. Her zaman olduğu gibi yine bireysel hatalar yapıldı. Dünyada hiçbir teknik direktör bu golleri engelleyemez" dedi. Bayern Münih Kaptanı ve Kalecesi Neuer ise Kovaç'a sahip çıktı. Neuer "Eğer biz onun dediklerini sahada uygulayabilseydik maçı 5-0 kazanırdık" dedi. Bayern Münih salı akşamı Benfika ile oynayacağı maçı kaybeder veya berabere kalırsa büyük bir ihtimalle teknik direktör ile yollarını ayıracak.

LİDER YİNE KAZANDI

Lider Dortmund'da bu hafta da yüzler güldü. Mainz ile deplasmanda karşılaşan Dormund, maçı 2-1 kazandı. Sarı siyahlara galibiyeti getiren golleri 66. dakikada Alcacer ve 76. dakikada Piszczek attı. Evsahibi Mainz ise Guaison ile 70. dakikada bir gol buldu. Dortmund bu skorla galip gelirken puanını 30'a çıkardı. Deplasmanda kazanan bir diğer takım ise Frankfurt oldu. Augsburg'u 3-1 yenen Frankfurt puanını 23'e çıkardı. Haftanın en gollü maçlardan biri de Berlin'de oynandı.

KEREM 1. DAKİKADA

Hertha Berlin sahasında Hoffenheim ile 3-3 berabere kaldı. Maçın birinci dakikası dolmadan Hoffenheim Kerem Demirbay ile 1-0 öne geçti. 10. dakikada Kramaric skoru 2-0 yaptı. 12. dakikada Ibiseviç Hertha'nın ilk golünü attı: 1-2. devre 2-1 konuk takımın üstünlüğüyle kapandı. Bicakcic Hoffenheim'ı 3-1 öne geçiren golü 55. dakikada kaydetti. Hertha Leckie ile 71 ve Lazaro ile de 87. dakikada iki gol bulunca takımlar birer puanı 3-3'lük skorla aldı. Geride kalan 11 haftada sadece sekiz gol atan Schalke, Nürnberg karşısında 5-2 galip geldi. Schalke bu sonuçla rahat bir nefes aldı. Wolfsburg RB. Leipzig'i 1-0 yenerek ligdeki çıkışını sürdürdü. Haftanın açılış maçında ise Leverkusen Stuttgart'ı 2-0 yendi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Bayern Münih'e Evinde Son Dakika Şoku! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement