Bebek'in Yeni Flörtü Keşfe Çıkardı - Son Dakika
Güncel

Bebek'in Yeni Flörtü Keşfe Çıkardı

" Geçişler" Bitmeyen keşiflerden, beklenmedik yolculuklardan esinlenerek hazırlanan koleksiyon, işlemeler ve detaylarla "Geçişler" temasını yorumluyor.

25.11.2015 17:26

Geçtiğimiz aylarda Bebek'teki ilk mağazasını açan lüks örgü giyim (knitwear) markası CASHMEREINLOVE'ın düzenlediği Bebek turu moda dünyası ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Davetliler Bebek'in gizli kalmış değerli lokasyonları Saffet Emre Tonguç eşliğinde keşfe çıktı.

Bebek'in değerli ve tarihi lokasyonlarının gezildiği tura katılanlar arasında Yonca Ebuzziya, Jülide Ateş, Özlem Güsar, Pınar Hotiç, Şah Yaycı, Ayşe Ferhangil, Gülen Yelmen ve Defne Ongun Müminoğlu da vardı.

Hacimli örgüler ve ipek dokular, kesikler ve yırtmaçlara geçiş yaparak koleksiyonu oluşturuyor. Geometrik kıvrımlar, örgü desenleri ve el dikimi işlemeler ise parçalara özgün bir derinlik katıyor. Geçişler; kırık beyaz, toz pembe ve karamel gibi yumuşak renklerden, kırmızı ile lacivert gibi daha güçlü renklere, cesurca yorumlanıyor.

CASHMEREINLOVE kadını 2015 Sonbahar/Kış koleksiyonuyla; kendinden emin, çekici ve göz alıcı stilini ortaya koyarak birbirinden farklı maceralara atılıyor ve kendi hikayesinin yazarı oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bebek'in Yeni Flörtü Keşfe Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement