Tuzla'da Bekçiyi Bağlayıp, Altınları Çaldılar - Son Dakika
Güncel

Tuzla'da Bekçiyi Bağlayıp, Altınları Çaldılar

Tuzla\'da Bekçiyi Bağlayıp, Altınları Çaldılar

Tuzla'da, bir marketin gece bekçisini ellerini ve ayaklarını bağlayarak, kasada bulunan işyeri sahibine ait 800 gram altın ile 400 euroyu alarak kaçan 4 kişi yakalandı.

14.09.2014 11:35  Güncelleme: 12:44

Tuzla'da bir marketin gece bekçisini ellerini ve ayaklarını bağlayarak etkisiz hale getirdikten sonra kasada bulunan işyeri sahibine ait 800 gram altın ile 400 EURO'yu alarak kaçan 4 kişi polis tarafından yakalandı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

BEKÇİYİ BAĞLAYIP, DARP ETMİŞLER

Tuzla'da 23 Ağustos 2014 tarihinde meydana gelen olayda, bir markette gece bekçisi olarak çalışan İ.Ç.(46) polisi arayarak maskeli kişiler tarafından el ve ayaklarının bağlandığını söyleyerek yardım istedi. Olay yerine giden polis ekipleri, darp edilmiş olarak buldukları İ.Ç.'nin ifadesine başvurdu. İ.Ç., maskeli ve silahlı iki kişinin karşısına çıktığını el ve ayaklarını bağladıklarını ve kendisini dövdüğünü anlattı. Polis bekçi İ.Ç.'nin ifadesinden eşkallerini tespit ettiği kişileri yakalamak için soruşturma açtı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİLER

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler soygunla ilgili önceki gün 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler E.Ç.(30), İ.A.(26), M.İ.(30) ve M.A.(39) ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyerek soygunla bir ilgilerinin bulunmadığını söylediler. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tuzla'da Bekçiyi Bağlayıp, Altınları Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement