Bizi Gençler Eğitecek - Son Dakika
Güncel

Bizi Gençler Eğitecek

Bizi Gençler Eğitecek

'Sanattan Portreler' programına konuk olan Şair-Yazar İsmail Kılıçarslan, toplumu eğitecek asıl kitlenin gençler olduğunu söyledi.

06.04.2016 16:13  Güncelleme: 16:20

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nün düzenlediği, Büşra ve Kübra Sönmezışık'ın sunduğu 'Sanattan Portreler' programına Şair Yazar İsmail Kılıçarslan konuk oldu. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen programda Kılıçarslan, Genel Yayın Yönetmeni olduğu Cins Dergisi ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.

GENÇLERE HAKSIZLIK EDİLİYOR

Cins Dergisi'nin gençlerle olan iletişimi hakkında konuşan Kılıçarslan, "Cins Dergisi olarak gençlere bir şey anlatmak derdinde değiliz. Gençlerin kendilerine bir şeyler anlatmak isteyen kişilerden çok sıkıldığını düşünüyorum. Bizi eğitecek asıl kitlenin gençler olduğuna inanıyorum. 'Şu yazıyı yazalım da bir genç daha uyansın' gibi bir durumumuz yok. Bunun gençlere yapılan büyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Belli bir yaşa gelip çok fazla hata yapan kişiler, karşılarında mükemmel gençler bekleyen diktatörlere dönüşüyor. Türkiye'de gençlikle kurulan ilişki çok sorunlu bir ilişki" dedi.

'CİNS' SİVİL BİR DERGİ

Cins'in sivil bir dergi olduğuna dikkat çeken Kılıçarslan, temalarını kafalarına göre seçtiklerini belirterek, "Temamız konusunda dört-beş kafadan ses çıkıyor daha sonra meseleye el koyuyoruz. Tüm stratejimizi strateji sahibi olmayışımızdan alıyoruz. Bu da bizi sivil bir dergi yapıyor" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bizi Gençler Eğitecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement