Bolu'da parkta oturan Suriyelilere bıçaklı saldırı: Defolun ülkemizden - Son Dakika
Güncel

Bolu'da parkta oturan Suriyelilere bıçaklı saldırı: Defolun ülkemizden

Bolu\'da parkta oturan Suriyelilere bıçaklı saldırı: Defolun ülkemizden

Bolu Atatürk Orman Parkı'nda oturan 4 Suriyeliyi, "Niye oturuyorsunuz burada, defolun gidin ülkemizden" diyerek bıçakla yaralayıp darp eden 4 kişi tutuklandı.

13.08.2022 22:05  Güncelleme: 00:26

Bolu'da dün akşam saatlerinde Atatürk Orman Parkı'nda meydana gelen olayda M.A., Ş.T., Ş.Ö. ve A.A., parkta oturan Suriye uyruklu A.H.H., A.A., M.E. ve S.A.'ya "Niye oturuyorsunuz burada, defolun gidin ülkemizden" dedi. Bunun üzerine 2 grup arasında tartışma çıktı.

BIÇAKLAYIP DARBETTİLER

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Suriye uyruklu A.H.H., A.A. ve S.A. bıçaklandı, M.E. ise darbedildi. Çevredekilerin müdahalesi ile kavga sonlandırılırken, olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı.

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

A.A.H. ve M.E. tedavilerinin ardından taburcu olurken, S.A. ve A.A.'nın ise hastanedeki tedavisi sürüyor. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu'da parkta oturan Suriyelilere bıçaklı saldırı: Defolun ülkemizden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement