Bozüyük Köylerinde Çöpler Toplanmaya Başladı - Son Dakika
Güncel

Bozüyük Köylerinde Çöpler Toplanmaya Başladı

Bozüyük Köylerinde Çöpler Toplanmaya Başladı

Bilecik’te İl Özel İdaresi tarafından hayata geçirilen “Köylerde çöp toplama projesi” nin Bozüyük’e bağlı köylerde alt yapısı oluşturulmasına rağmen uygulanmadığı yönündeki haber üzerine Köylere Hizmet Götürme Birliği üyeleri, yapılan toplantı sonrasında oy çokluğu ile köylerden çöplerin toplanması yönünde karar aldı.

02.01.2016 16:22

Bilecik'te İl Özel İdaresi tarafından hayata geçirilen "Köylerde çöp toplama projesi" nin Bozüyük'e bağlı köylerde alt yapısı oluşturulmasına rağmen uygulanmadığı yönündeki haber üzerine Köylere Hizmet Götürme Birliği üyeleri, yapılan toplantı sonrasında oy çokluğu ile köylerden çöplerin toplanması yönünde karar aldı.

Toplantı sonrasında alınan karar ile toplam 24 köyde haftada bir gün İl Özel İdaresi tarafından köylere dağıtılan çöp konteynırlarında biriken evsel atıkların toplanmasına başlandı. Böylede Bilecik Merkez, Gölpazarı ve Söğüt ilçelerinde yaklaşık 3 ay önce başlayan bu hizmet Bozüyük'te de başlamış oldu. Dodurga Beldesine yakın köylerin evsel atıkları Dodurga çöplüğüne, Bozüyük'e yakın köylerin evsel atıklarının Bozüyük çöplüğüne döküldüğü belirtildi. Köy muhtarları geç de olsa bir yanlıştan dönüldüğünü ifade ederek verilen hizmetten dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bozüyük Köylerinde Çöpler Toplanmaya Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement