Bozüyük'ün Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. Yılı - Son Dakika
Güncel

Bozüyük'ün Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. Yılı

Bozüyük\'ün Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. Yılı

Bozüyük'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümü törenle kutlandı.

04.09.2016 17:20

Bozüyük'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümü törenle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törende Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardından sagı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, törende yaptığı konuşmada, Bozüyük'ün kurtuluşunun 94. yıl dönümünü bir kez daha büyük sevinç, coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Yaşanan sıkıntıları büyük bir dayanışma göstererek atlatmasını bilerek, büyük Türk milletinin evlatları olarak ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunu büyük bir gurur ve mutlulukla anmaktayız. Kurtuluş savaşımızın en kanlı cepheleri arasında yer alan ilçemiz toprakları kan ve ter ile yoğrulmuş Mehmetçik'in kahramanca mücadelesine ve süngüsüne dayanamayan düşman arkasına bakmadan kaçmıştır."

Tören sonunda bisiklet turu, motosiklet ve Bozüyük Belediyesi Güreş Takımı gösterileri sunuldu. Yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kutlamaya Bilecik Vali Yardımcısı Halil İbrahim Acır, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Can, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bozüyük'ün Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement