Bursaspor'un En Büyük Korkusu Sakatlık - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'un En Büyük Korkusu Sakatlık

Bursaspor\'un En Büyük Korkusu Sakatlık

SPOR Toto Süper Ligi'nde 4'üncü sırada bulunan Bursaspor'un bu sezon en büyük korkusu, arda arda ortaya çıkan sakatlıklar oldu.

14.11.2016 12:37

SPOR Toto Süper Ligi'nde 4'üncü sırada bulunan Bursaspor'un bu sezon en büyük korkusu, arda arda ortaya çıkan sakatlıklar oldu.

Lige yenilenen bir kadro ile başlayan Bursaspor'da hazırlıkların başlamasıyla birlikte Emre Taşdemir ve Deniz Yılmaz, sakatlıkları yüzünden Avusturya kampına katılamadı. Takımın geçtiğimiz sezon gol yükünü çeken Deniz Yılmaz, uzun bir aradan sonra formasına kavuşurken Emre'nin ancak 2'nci yarıda takıma dahil olabileceği bildirildi.

Furkan Özçal'ın Almanya'da ameliyat olmasından sonra, Serdar Kurtuluş'un U 21 takımı ile yapılan maçta dizinin çıkması Akhisar Belediyespor ile 18 Kasım Cumartesi günü oynanacak maç öncesi moraller bozuldu. Serdar Kurtuluş, Medipol Başakşehir maçında kırılan parmağı nedeniyle 4 lig maçında oynayamadı.

Bursaspor'da bugüne kadar Tomas Sivok, Merter Yüce, Bilal Kısa, Erdem Özgenç, Sane, Şamil Çinaz, Pablo Martin Batalla, Jorquera ve Ricardo Faty sakatlıkları nedeniyle yeşil beyazlı takımdan ayrı kalan isimler oldu. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'un En Büyük Korkusu Sakatlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement