Büyükşehirli Sporcular, Hayvanat Bahçesini Gezdi - Son Dakika
Güncel

Büyükşehirli Sporcular, Hayvanat Bahçesini Gezdi

Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu sporcular sosyal proje kapsamına Darıca Hayvanat Bahçesini gezdi.

11.11.2014 09:01

Türkiye'nin marka kulüplerinden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, sportif faaliyetlerin ve Akademik eğitim çalışmalarının yanı sıra sosyal projelerle de adından söz ettiriyor. Son olarak, Dünya Uyuşturucuyla Mücadele eden sporcular Federasyonu ile uyuşturucu mücadele konusunda geniş kapsamlı bir eğitim çalışması gerçekleştirecek olan Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü yeni bir projeye daha imza attı.

HER HAFTA GEZİLECEK

Sporcuların, sportif ve eğitim çalışmaları dışında, sosyal projelerde de bir araya gelerek takım olgusunu oluşturmasını isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü başkanı İslam Yücel, Darıca Hayvanat Bahçesi yetkilileriyle yaptıkları görüşmeler neticesinde her hafta farklı branşlar da ki sporcuları hayvanat bahçesinde gezdirme kararı aldı. Proje kapsamında ilk olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Tekvandocular, Darıca Hayvanat bahçesini gezdi.

KIZIL PANDA DA KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor koordinatörü Osman Demirtürk, Antrenör Cemal Temel nezaretinde kırk sporcuya gerçekleşen hayvanat bahçesi ziyaretine kulübün sevimli maskotu Kızıl panda da katıldı. Hayvanat bahçesindeki vahşi ve sevimli hayvanları ziyaret eden sporcular keyifli bir gün geçirdi. Darıca hayvanat bahçesi yetkilileri tarafından gezdirilen sporcuların, etkinlikten memnun kaldığı gözlendi. Proje kapsamında diğer branşlardaki sporcularda Darıca hayvanat bahçesine götürülecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehirli Sporcular, Hayvanat Bahçesini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement