CHP Gençlik Kolları: Gençlik Kollarının Feyzioğlu'na Destek Verdiği Yalan - Son Dakika
Güncel

CHP Gençlik Kolları: Gençlik Kollarının Feyzioğlu'na Destek Verdiği Yalan

CHP İstanbul Gençlik Kolları'nın kurultayda genel başkan adayı olacağı öne sürülen Türkiye Barolar Birliği'ni desteklediği iddiası yalanlandı.

16.08.2014 13:46

CHP İstanbul Gençlik Kolları'nın kurultayda genel başkan adayı olacağı öne sürülen Türkiye Barolar Birliği'ni desteklediği iddiası yalanlandı.

CHP Gençlik Kolları İstanbul İl Başkanı Recep Koç yaptığı açıklamada, bugün bazı gazete ve haber sitelerinde yer alan,Türkiye Barolar Birliği Genel Başkanı Metin Feyzioğlu'nun, İstanbul'da eski bir meclis üyesinin ofisinde gizli bir toplantıya katıldığı, oradan İl Gençlik Kollarında görevli bir kaç kişinin Büyük Kulüp'te yemek verdiği haberlerinin yer aldığını belirterek, "Bu haberi biz de sizler gibi basından öğrendik! Burada adı geçen hiç bir CHP İl Gençlik kolu görevlisi öyle bir toplantıya ve organizasyona katılmamıştır. Bu haber tamamen asılsız ve maksatlıdır" dedi.

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları'nın 12 Ağustos 2014 tarihinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olduğunu açıkladığını hatırlatan Koç, Kılıçdaroğlu'nun verdiği iktidar mücadelesine, sonuna kadar destek olacaklarını, kararlılıklarını bir kez daha vurguladıklarını, partinin bir Genel Başkan sorunu olmadığını belirtti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Gençlik Kolları: Gençlik Kollarının Feyzioğlu'na Destek Verdiği Yalan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement